2023.11.14 15:52
Olvasási idő 0:34
Masszi-Rigó Csilla

Leonardo di Caprio akkorát rappelt a saját szülinapi buliján, hogy fél Hollywood beleremegett

ARCOK BULIZÁS EGYESÜLT ÁLLAMOK HOLLYWOOD LEONARDO DICAPRIO SZÓRAKOZÁS

Hollywood örökifjú színészbüszkesége 49 éves lett, aminek apropóján mikrofont ragadott, és fél Hollywoodnak elrappelte a Gang Starr "DWYCK" című klasszikusát.

Negyvenkilenc éves lett Leonardo di Caprio. Az egykori aranyifjú, Oscar-díjas színész és újfent rapper hatalmas születésnapi bulit tartott egy Beverly Hills-i villában.

A meghívott vendégek között olyan hírességek voltak, mint Salma Hayek, Channing Tatum és mennyasszonya, Zoë Kravitz, Kim Kardashian, Lady Gaga, Beyoncé és Jay-Z, Chris Rock és Olivia Wilde (akik az amerikai pletykalapok szerint újfent egy párt alkothatnak), Zoe Saldana, Rita Ora és férje, Taika Waititi, valamint természetesen Toby Maguire, aki gyerekkora óta legjobb barátja az ünnepeltnek.

A sztárokkal telített ünnepség bár teljesen telefonmentes volt, valakinek mégis sikerült elkapnia a parti egy részét, amikor is az ünnepelt di Caprio mikrofont ragadott, és a legnagyobb természetességgel váltott színészből rapperré, előadva a Gang Starr 1994-es, a DWYCK című klasszikusát. 

Az ET információi szerint a sztárt a buli egy pontján barátai felkapták, majd a levegőbe dobálva ünnepelték őt, a buli pedig egészen hajnali négyig tartott.