A cikk a Xiaomi megbízásából készült.
2023.11.14 13:32
Olvasási idő 4:34

Kihagyhatatlan Black Friday-kedvezmények várnak Xiaomi okostelefonokra és okoseszközökre

Kihagyhatatlan Black Friday-kedvezmények várnak Xiaomi okostelefonokra és okoseszközökre
Forrás Xiaomi
TECH-TUDOMÁNY BLACK FRIDAY XIAOMI

Hamarosan itt a Black Friday, az év legnagyobb kedvezményeinek napja! Az üzletek és a gyártók már készítik a listáikat arról, milyen termékek kerülhetnek majd be a különleges akcióba. A Xiaomi idén is változatos kínálatot biztosít.

A Xiaomi idei Black Friday kínálatában vannak telefonok, okosotthon- és egyéb okoseszközök, amelyek az otthonaink kényelmét és biztonságát, a felhasználók egészségét, vagy épp gyors és környezetbarát közlekedését szolgálják. A Xiaomiról ma már mindenki tudja Magyarországon, hogy nemcsak a kiváló minőségű és megfizethető árú mobiltelefonok gyártója, hanem egy teljes okoseszköz-ökoszisztémáé is: a Xiaomi Home alkalmazáshoz – az okostelefonokon, táblagépeken és laptopokon kívül – ma már több mint 654,5 millió okoseszköz csatlakozik világszerte. Idén november 24-én lesz a Black Friday, de a Xiaomi már november 6-án elindította termékei jóárasítását, amely egészen november 26-ig tart. A kihagyhatatlan akciók számtalan terméket érintenek. 

Xiaomi telefonok – prémium minőség, kiváló áron

Az idei Black Friday-akcióba a Xiaomi 13T, illetve hét Redmi készülék került: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12, Redmi Note 12S, a Redmi 12C, a Redmi 12 és a Redmi A2. A Redmi telefonok azért kimagaslóan népszerűek Magyarországon, mert olyan minőséget, funkciókat, teljesítményt és üzemidőt nyújtanak, amelyet más gyártók gyakran csak a csúcskategóriában. 

Kiemelt tartalom
Markold fel álmaid telefonját, nyerj belépőt a Balaton legnagyobb fesztiváljára, és vidd haza a nyár legbombább fotóit! Markold fel álmaid telefonját, nyerj belépőt a Balaton legnagyobb fesztiváljára, és vidd haza a nyár legbombább fotóit! 2023.6.10 3:12

A csúcskategóriás Xiaomi 13T tripla kamerarendszerrel van felszerelve, amely a Leicával közösen fejlesztett Summicron lencsékből áll. A készülék két eredeti Leica fényképezési módot kínál: Leica Authentic Look és Leica Vibrant Look. A Xiaomi 13T a felvételek megtekintését is új szintre emeli a 6.67"-os CrystalRes Display kijelző segítségével, amelynek a képfrissítési rátája 144 Hz, a felbontása pedig 1.5K (2712 x 1220) pixel. A készüléket MediaTek Dimensity 8200-Ultra chipkészlettel látták el, amit a rendkívül hatékony energiafelhasználásra terveztek. A Xiaomi 13T két színben érhető el: Alpine Blue és Black. Az Alpine Blue modell hátlapja prémium Xiaomi BioComfort vegán bőrből készült, amely puha és finom tapintású, ezért nagyon kényelmes a fogása. Ezzel szemben a fekete modell fényes üveg hátlapot kapott, ami elegáns, luxust idéző megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A telefon nemcsak impozáns külsővel rendelkezik, de strapabíró is: a IP68 besorolása azt jelenti, hogy víz- és porálló egyben.

Forrás Xiaomi

A felső-középkategóriás Redmi Note 12 Pro+ 5G telefonnak hármas kamerarendszere van. A főkamera a prémium kategóriát idéző 200 MP-es, amelyet optikai képstabilizátorral (OIS) is elláttak. A Redmi Note 12 Pro 5G felhasználóit a nagy megvilágítású, élénk színeket produkáló, Dolby Vision® és Dolby Atmos® támogatással rendelkező 120 Hz-es Flow AMOLED kijelzővel nyűgözi le. 

A 67 W-os turbótöltőnek köszönhetően a Redmi Note 12 Pro 5G-vel 10 órán keresztül nézhetünk videókat mindössze 15 percnyi töltés után.

A Redmi Note 12S 108MP MI tripla kamerarendszerével – melynek része egy 108MP fő kamera, egy 8MP ultraszéles kamera és egy 2MP makrókamera – kimagaslóan tiszta felvételeket lehet készíteni. A 90Hz-es AMOLED kijelző magával ragadó és szemet gyönyörködtető vizuális élményben részesíti a felhasználót. A készülék által támogatott 33W gyorstöltés stabilabbá és hatékonyabbá teszi a töltési folyamatot. A nagy teljesítményű töltőrendszer pedig masszív 5000mAh-ás akkumulátorral párosul, így akkor sem kell aggódni a töltöttség miatt, amikor úton vagyunk.

Kiemelt tartalom
A Xiaomi is beújított egy okosszemüveggel – ilyen lett a Wireless AR Smart Glass Discovery Edition A Xiaomi is beújított egy okosszemüveggel – ilyen lett a Wireless AR Smart Glass Discovery Edition 2023.3.1 16:31

A középkategóriába sorolható Redmi 12C lenyűgöző, a kategóriájában ritkaságszámba menően hatalmas, 6,71"-os kijelzővel rendelkezik. Kimagasló teljesítményéről az erőteljes MediaTek Helio G85 okta-core processzor gondoskodik. Az ugyancsak középkategóriás Redmi 12 prémium üveg hátlapot és teljesen új, végtelenített kamerakialakítást kapott, amely azon kívül, hogy remekül néz ki, még jobb, kényelmesebb fogást is biztosít. A Redmi 12-t a por- és fröccsenésállóság szem előtt tartásával tervezték és gyártották, és IP53-as védettségi besorolással rendelkezik.

A Redmi A2 egy igazán stílusos és divatos készülék. Trendi, lapos keretes kialakítással készült a fekete és a kék szín megnyugtató árnyalataiban. A textúrázott hátlap prémium megjelenésű és ellenáll az ujjlenyomatoknak. A hátlap egy 8MP-es dual kamerarendszert is magában foglal, amely intelligens képfeldolgozó algoritmusokkal teszi még élvezetesebbé a fotózást. A beépített 5000mAh-es akkumulátor 19 órányi videónézést és 28 órányi telefonálást tesz lehetővé – vagyis gyakorlatilag soha nem hagy cserben.

Xiaomi okoseszköz ökoszisztéma

A Xiaomiról ma már az emberek többségének nemcsak a kiváló ár-érték arányt képviselő telefonok, hanem az otthon kényelmét szolgáló okoseszközök, elektromos rollerek és a sportos és sokszínű élet elengedhetetlen kellékei, az okoskarkötők és okosórák is eszükbe juthatnak. Az idei Black Fridayból sem maradhattak ki ezek az eszközök, amelyek egyre népszerűbbek Magyarországon.

Elektromos rollerek

A Xiaomi Electric Scooter 4 Lite egy stílusos és praktikus elektromos roller, amely nemcsak a szemet gyönyörködteti, de kényelmes utazást is kínál. A roller kiszélesített kormánya nagyobb stabilitást és élvezetesebb vezetést biztosít, a 20 km-es maximális hatótávolság pedig ideális az ingázók számára.

A Xiaomi Electric Scooter 4 Go a színes és kontrasztos keréktárcsái miatt kelti fel a figyelmet az utakon. A jármű markolata csúszásmentes, a műszerfala pedig tisztán mutatja a sebességet, a maradék energiát és a jármű állapotát. A roller háromféle sebességmódot kínál, hogy mindenki megtalálja a saját tempóját. Az autóipari minőségű acélkeret tartósságot, a dupla fékrendszer biztonságot, az IPX4 és IPX6 fröccsenésállóság pedig kényelmes utazást biztosít.

Viselhető okoseszközök

Az idei Black Friday akcióba bekerült egy viselhető okoseszköz is, egy színpompás és több mint 100 kijelzőstílust kínáló okoskarkötő, a Redmi Smart Band 2. A karkötő több mint 30 sportmódot képes nyomon követni, mérve az edzés időtartamát, az elégetett kalóriákat és a pulzust. A beépített PPG érzékelő ez utóbbit folyamatosan figyeli, de az okoskarkötő jelzi a vér oxigéntelítettségét és elemzi az alvás minőségét is.

Forrás Xiaomi

Konyhai eszközök

A Mi Smart Air Fryer 3.5L fritőzzel olaj használata nélkül lehet sütni. A készülék egyszerűen vezérelhető mobilalkalmazással, és több mint 100 ételhez kínál receptet. Az okosfritőz hanggal is vezérelhető, Google Assistant vagy Amazon Alexa segítségével.

A Xiaomi Smart Blender egy időzíthető turmixgép, amely meleg és hideg ételek elkészítésére egyaránt alkalmas. A turmixgép nagy teljesítményű, változó frekvenciájú motorral rendelkezik, így a turmixolás sebességét 9 fokozat és 8 mód szerint lehet beállítani egy OLED vezérlőgomb elforgatásával és megnyomásával, amely kijelzőként is funkcionál.

Forrás Xiaomi

Robotporszívók

A Xiaomi Robot Vacuum E10 erős szívóventilátorral és hatékony portartó szűrővel rendelkezik, egyszerre szívja a port és mossa a padlót. A három vízáramlási szinttel rendelkező okosvíztartállyal felszerelt takarítórobot képes úgy beállítani a vízkibocsátást, hogy az az adott padlótípusnak épp megfeleljen, így elkerülhető a burkolat felázása.

A Xiaomi Robot Vacuum S10 intelligensen megtervezi a takarítás útvonalát és az emberi kézzel végzett takarítás mozdulatait utánozva, rendkívül hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. A lézeres navigáció segít a robotnak elkerülni az ütközéseket és behatolni a helyiségek sarkaiba is.

Biztonsági kamerák

A Xiaomi Outdoor Camera AW200 egy időjárásálló kamera, amely 1080p felbontású, színes éjszakai képeket készít. Az emberfelismerő technológia segítségével szűri ki a nem kívánt riasztásokat, ha viszont emberi mozgást észlel, azonnal értesítést küld a háztulajdonos mobiltelefonjára.

A Mi Home Security Camera 360° 1080p kétmotoros feje lehetővé teszi, hogy a kamera teljes 360°-os vízszintes és 96°-os függőleges képet fogjon be és rögzítsen. A Xiaomi Smart Camera C300 különlegessége pedig az, hogy kimagaslóan részletgazdag képeket rögzít a 2K ultratiszta HD technológiának köszönhetően. Egy ilyen kamerával érdemes lehet timelapse videókat is rögzíteni, például a napfelkeltéről vagy a virágzásról.

A promócióban részt vevő termékeket kedvezményes áron a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin lehet megvásárolni. A Black Friday akcióban résztvevő partnerek: Alza, Auchan, eMAG, Euronics, MediaMarkt, pepita.hu, xiaomishop.hu, Xiaomi Store Arena Mall.

Az ajánlat 2023.11.06. és 2022.11.26. között vagy a készlet erejéig érvényes, és csatornánként eltérhet. A részletekről érdeklődni lehet a promócióban résztvevő partnereknél vagy a hivatalos Xiaomi Black Friday 2023 weboldalon.