2023.11.14 10:46
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Olivia Rodrigo Az éhezők viadala főszereplőjének bőrébe bújik új videóklipjében

ZENE OLIVIA RODRIGO

Ez az első alkalom, hogy Olivia Rodrigo adja egy filmhez a főcímzenét. A "Can’t Catch Me Now" című dalhoz klip is forgott.

Csütörtökön mutatják be a magyar mozik Az éhezők vidala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmet, amely a Susan Collins-féle regénytrilógia előzménytörténeteként szolgál, és amelyben közelebbről is megismerhetjük Coriolanus Snow, Panem véreskezű elnökének történetét.

A film első számú, Can’t Catch Me Now betétdalát nem más, mint Olivia Rodrigo énekli, akinek ez az első filmes főcímdala, és aki nem mellesleg maga is Az éhezők viadala főszereplőjének alteregóját testesíti meg a most bemutatott klipben: 

Az Énekesmadarak és kígyók balladája 64 évvel azelőtt játszódik, hogy Katniss Everdeen önként jelentkezett volna a játékra, így a történet még egészen fiatalon mutatja be Coriolanus Snow-t, aki egy 1. körzetben nevelkedett, egykor gazdag család sarjaként kell, hogy megküzdjön a megélhetésért. A fiatal Snow, hogy eltartsa családját, és előbbre jusson a társadalmi ranglétrán, segítőnek jelentkezik az éhezők viadalára, ahol megismerkedik a 12. körzet gyönyörű és vadóc játékosával, Lucy Gray Bairddel. 

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: The Beatles, Krúbi, Jung Kook és Olivia Rodrigo indítja be a hétvégét Playback Péntek: The Beatles, Krúbi, Jung Kook és Olivia Rodrigo indítja be a hétvégét 2023.11.3 18:12

A film főszereplője Tom Blyth és Rachel Zegler, de a történetben feltűnik Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman és az Oscar-díjas Viola Davis is.