2023.11.11 9:01
Olvasási idő 2:39
Kremmer Magdi

Szépségápolási termékek, ha otthoni wellnessélményre vágysz a szürke, hideg napokon

ÉLETMÓD ARCÁPOLÁS SZÉPSÉGÁPOLÁS

Néha mindenkinek kell egy kis otthoni kényeztetés. Hoztunk néhány megfizethető, egyszerű, de nagyszerű terméket, amivel a következő szintre tudod emelni az otthoni wellness-élményt.

Egy borongós őszi napon nincs is jobb program, mint bezárkózni a lakásba és tartani egy otthoni spa-napot. Néha mindenkinek szüksége van egy kis énidőre, egy gyertyafényes fürdő, egy izgalmas könyv és a kedvenc kozmetikumaink pedig kívül-belül képesek teljesen megújítani bennünket. Ha te is tartanál egy otthoni szépségnapot, a következő dolgokat mindenképp próbáld ki!

Fátyolmaszk

Feltenni egy fátyolmaszkot kicsit mindig olyan érzés, mintha valami igazán extra dolgot csinálnál főleg, hogyha sikerül kiválasztanod a bőrödhöz leginkább illő terméket. A koreai Benton az egyik legfelkapottabb K-Beauty márka, amit a hazai drogériákban is van lehetőségünk beszerezni. A Snail Bee High Content Mask olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint a csiganyál és a méhméreg. Egy kiváló hidratáló és regeneráló arcmaszk, ami nem tartalmaz felesleges illatanyagokat és színezékeket. Ha egy egyszerű, de nagyszerű fátyolmaszkra vágysz, mindenképp szerezz be egyet.

Drogériákban 1200 forint körül kapható.

Fürdősó

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Kneipp USA (Official) (@kneippusa) által megosztott bejegyzés

Nem lehet teljes az otthoni SPA élmény, ha nem töltünk el órákat a gyertyákkal megvilágított fürdőkádban, a kedvenc könyvünket lapozgatva. Hogy igazán feldobjuk a hangulatot, érdemes fürdőbombával vagy fürdősóval megbolondítani a fürdővizet. A gyógynövényeket tartalmazó fürdősók segítik a relaxációt, puhítják és hatékonyan hidratálják a bőrt.

A Kneipp fürdősói elhozzák otthonra a gyógyvizes fürdők hangulatát. Drogériákban egy fürdéshez elegendő kiszerelés nagyjából 500 forintért kapható.  

Zuhanybomba

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Alessandro Vitale (@_spicymoustache_) által megosztott bejegyzés

Ha csak zuhany van a lakásodban, vagy nincs időd arra, hogy sokáig áztasd magad, a tusolást is fel tudod dobni. A zuhanybombák lényege, hogy nagy koncentrátumú illóolajokat tartalmaznak, így a zuhanyzás olyan lesz, mint egy aromaterápia. A Lushnál energizáló, nyugtató és relaxáló zuhanybombák közül válogathatsz.

A Lush termékei 1390 forint / darabáron kaphatók, de magad is elkészítheted a kedvenc zuhanybombádat.

Hámlasztó zokni

Pedikűröshöz járni senkinek nincs ideje, pedig a lábunk is igazán megérdemli a törődést. Ha száraz a talpad és gyakran küzdesz bőrkeményedésekkel, a hámlasztó zoknikat neked találták ki. A termék lényege, hogy kémiai hámlasztás során eltávolítja az elhalt hámsejteket, miközben ápolja és regenerálja a bőrt. És ami a legjobb: nem kell a sarokreszelővel bajlódnod, csak felhúzod a zoknit és hátra is dőlhetsz.

A Dm saját márkás hámlasztó zoknija 1300 forintért kapható.

Párologtató illóolaj

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

MediNatural (@medi.natural) által megosztott bejegyzés

A gyógyfürdők nemcsak a bőrünket ápolják, de a gőz a légzőszervi megbetegedések megelőzésében is segít, és nyugtatóan hat az egész szervezetre. Illóolajokkal hasonló hatást érhetünk el otthon is, csak egy egyszerű párologtatóra és olajra van szükségünk hozzá.

A MediNatural temrészetes illóolajait 1500 forint körül lehet megvásárolni a márka oldalán és drogériákban.

Ajakmaszk

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Zdenka Kubík (@zdenka.kubik) által megosztott bejegyzés

Az őszi hidegben könnyen kicserepesedhet az ajkunk, ami aztán sokáig tartó, kellemetlen sebekhez vezethet. Az ajakmaszkok hidratálják és feltöltik az ajkakat, tökéletes kiegészítői lehetnek egy otthoni SPA napnak.

A Garnier cseresznyeízű replump maszkja drogériákban kb. 1000 forintért kapható.

Arany szemmaszk

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Avani Singh (@avashabeauty) által megosztott bejegyzés

Ha neked is ősi ellenségeid a szem alatti karikák, mindenképp szerezz be egy szemmaszkot. Az igazi luxus élményt az aranytartalmú maszkok fogják megadni. Az arany természetes gyulladáscsökkentő, emellett enyhíti a szem alatti puffadást és eltávolítja a vörös foltokat.

Több márka is gyárt arany szemmaszkot, keresd a valódi aranyat és kollagént tartalmazó termékeket. Drogériákban 1000 forint körül kapható.

Hajmaszk

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Karishma Mehta🇮🇳 (@karimehta05) által megosztott bejegyzés

Egy valamire való szépségnapon a hajunkról sem feledkezhetünk el. Dobd fel az alap hajápolási rutinodat egy különleges pakolással, hogy még szebb és erősebb legyen a hajkoronád. A Garnier Fructis termékcsalád szulfát-, szilikon- és alkoholmentes samponokat és hajmaszkokat kínál, megfizethető áron. A három az egyben hajmaszk használható balzsamként, hajpakolásként és ki nem öblítendő hajápolóként is.

Válaszd ki a hajtípusodhoz megfelelő Fructis három az egyben hajmaszkot, ami drogériákban kb. 2300 forintért kapható.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!