2023.11.8 14:49
Olvasási idő 0:36
Szécsi Krisztián

Osváth Zsolt csirkelábbal parodizálta Tóth Gabi új dalát

ARCOK INFLUENSZER OSVÁTH ZSOLT TÓTH GABI

A Való Világ egykori játékosa egy paródiavideóval ad fricskát az énekesnő körüli botrányoknak és az "Átkozott nyár" című számnak.

Ami a homoszexuális twinkeknek Taylor Swift Cruel Summerje, az társadalmunk kereszténykonzervatív tagjainak Tóth Gabi Átkozott nyár című dala – ezt pontosan tudja a magyar énekesnő nagy kritikusa, Osváth Zsolt is. A youtuber a napokban igen kreatív videót osztott meg TikTokján, ami egy szempillantás alatt bárkit visszarak a halloweeni hangulatba, ugyanis feldolgozta Tóth Gabi legfrissebb számának videóklipjét.

@osvath_zsolt Megihletett Tóth Gabi. Amúgy a ZSHOWtime-on hosszabban beszélek a hétvégi szerelmes szereplésről. Tessék menni a YouTubera! #tothgabi#gothtabi#átkozottnyár#hidegenfujnakaszelek#zshowtime#osvathzsolt♬ eredeti hang - Osváth Zsolt | ZSHOWtime |

„Gabika, tetszik ez a új stílus. Maradj mindig ilyen természetes“ – jegyezte meg Osváth Zsolt videója alatt egyik követője. Mások a videó technikai kivitelezését, a nagyasszonyos outfitet, a partvisra esztétikusan ráhelyezett csirkelábat és a színészi játékot dicsérték. 

Tóth Gabi részéről egyelőre nem érkezett érdemi reakció a videóra, szerdán viszont az Instagramján közzétett egy hosszú nyílt levelet, amelyben leírja, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem csalta meg volt férjét, Krausz Gábort.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés