2023.11.6 17:22
Olvasási idő 2:58
Kremmer Magdi

Ezek a sportok illenek hozzád a leginkább a csillagjegyed alapján

Ezek a sportok illenek hozzád a leginkább a csillagjegyed alapján
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
SPORT HOROSZKÓP SPORT

Egy csomó sportot kipróbáltál már, de még mindig nem találtad meg az igazit? Lehet, hogy a csillagokra kellene hallgatnod…

Az asztrológia szerelmesei szerint a csillagok állása nemcsak azt határozza meg, hogy mennyire leszünk sikeresek a szerelemben, vagy hogy mikor üti pénz a markunkat, hanem akár azt is, hogy mit szeretünk felvenni, milyen hobbikat élvezünk vagy melyik sportág illik hozzánk. Ha még nem találtad meg a sportodat, vagy épp most kezdenél újra edzeni, esetleg csak több mozgást vinnél a hétköznapjaidba, próbáld ki azt a sportágat, ami a csillagjegyed alapján a legjobban passzol hozzád!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kos tele van energiával és mindig a saját feje után megy, így hozzá leginkább azok a sportágak illenek, amiket egyedül űzhet és amikben igazán kifáraszthatja magát. Kalandvágyó természetének köszönhetően nem fél új dolgokat kipróbálni, így az extrém dolgokban is benne van. Ha kos vagy, próbáld ki magadat valamilyen küzdősportban, például a krav maga és a boksz is neked való lehet. Ha azonban inkább a szabadban töltenél időt, akkor bringázz, esetleg adj egy esélyt a sziklamászásnak.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A bika kitartó, türelmes és elszánt, éppen ezért számára az állóképességi sportok a legideálisabbak. Olyan monoton sportokat érdemes választania, amiket bárhol, bármikor tud végezni, ezzel eresztve ki a gőzt. A hosszútávfutás és a biciklizés tökéletes választás lehet a számára, de a túrázással vagy a trekkinggel sem fog mellélőni.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az ikrek közösségben érzi igazán jól magát, szereti megosztani másokkal az élményeit. Emellett szereti a pörgős eseményeket, szüksége van arra, hogy mindig történjen valami. Számára a csapatjátékok és a tánc lehet a legmegfelelőbb választás. Ha te is ikrek vagy, próbáld ki a modern táncot, a hiphopot, esetleg a brake-et, de nagy valószínűséggel a röpit vagy az ashtanga jógát is élvezni fogod.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kreativitás és a művészet az, amiben a rák igazán ki tud kapcsolódni, számára még a sport is az érzelmek felszabadításáról szól. A ráknak erős igénye van arra, hogy mozgás közben kapcsolódjon a természettel, így hozzá az úszás, a tájfutás és a jóga illik leginkább.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az oroszlán összeszedett, kinézetére odafigyel, a megjelenése mindig tökéletes. Számára az is nagyon fontos, hogy jól teljesítsen a sportban, és rengeteg energiával rendelkezik, amit mozgással tud a legkönnyebben kiadni magából. Az oroszlánhoz jól illenek az intenzív, alakformáló sportok, érdemes kipróbálnia a CrossFitet, az aerobikot és a jógát is.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A perfekcionista szűz a sportban is mindig kiválóságra törekszik. Szereti az egyedül végezhető mozgásformákat és azokat a spotokat, amikkel az állóképességét, a koordinációját, az ügyességét vagy épp a hajlékonyságát is fejleszteni tudja. Ha szűz vagy, próbáld ki a hosszútávfutást, a hatha jógát vagy a tajcsit!

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A mérleg egyaránt odafigyel a mentális és a fizikai jóllétére, ezért a sportban is inkább a megnyugvást és a relaxációt keresi, semmint a fizikai határok feszegetését. Emellett az is fontos számára, hogy jó formában legyen. Épp ezért a pilates, az úszás és a tánc közül érdemes magának sportot választania. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bármi, amit a skorpió csinál, intenzív kell, hogy legyen. A sportban is a végletekig elmegy, imádja feszegetni a határait, és az a kedvenc érzése, amikor átjut a holtponton. Az edzésben szeret gyorsan fejlődni, ezért ha egyszer valamit elkezd, akkor mindent belead. A bokszot, az evezést és a kalisztenikát (a saját testsúllyal végzett edzést) nagy eséllyel imádni fogja.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A nyilas számára a sport a szabadság és a mókuskerékből való kiszakadás szinonimája. Kalandvágyó személyisége mozgás közben is megjelenik, szereti érezni a gyorsaságot, illetve hogy tényleg halad előre. Bármilyen sportág, amit a szabadban tud végezni, és mindeközben ad neki egy kis adrenalinlöketet, élvezetes lesz a számára. Ha nyilas vagy, próbáld ki a lovaglást, az országúti biciklizést, az evezést vagy a síelést!

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A bak természeténél fogva nagyon szeret egyedül lenni, így a csapatsportokat nem neki találták ki. Viszont kedveli a gondolkodást és koordinációt igénylő sportokat, amelyek végén van valamiféle „jutalom”, úgyhogy amennyiben bak vagy, mindenképp érdemes lehet kipróbálnod a sziklamászást, a túrázást vagy a golfot.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A vízöntő a szabadban érzi igazán jól magát, és főleg akkor, ha valami nem mindennapit csinálhat közben. Imád új és egyedi dolgokkal előrukkolni, így a sportban is a szabadságot és az extremitást keresi. Ha vízöntő vagy, próbáld ki a (magashegyi) túrázást, a lovaglást vagy a mountain bike-ozást!

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A halak számára elengedhetetlen, hogy a választott sportág a testnek és a léleknek egyaránt jót tegyen. A benne rejlő kreativitást a mozgás során is szívesen kamatoztatja, a nagyon intenzív edzések helyett inkább a nyugodt, meditatív mozgásformákat preferálja. Számára a balett, a pilates és a gerincjóga lehet a legkézenfekvőbb választás.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!