2023.10.31 14:41
Olvasási idő 1:18

Nagyot robbant a ValMar és a Bruno x Spacc közös dala, pedig a hozzá készült klip nehéz szülés volt

ZENE BRUNO X SPACC MAGYAR ZENE VALMAR

Néhány nappal a megjelenése után a "Baby" című szám klipje több mint hétszázezer megtekintésnél jár, és magabiztosan robog az egymilliós megtekintés felé.

A rajongók nagy örömére vadiúj közös dallal rukkolt elő a ValMar és a Bruno x Spacc formáció. Bár külön szólóprojekteken dolgoztak együtt a srácok az elmúlt években is, ilyen nagyszabású közös munkájuk nem volt a 2020-as Visz a vérem című dal óta, ami mindannyiuknak hatalmas löketet adott az országos ismertséghez vezető úton. 

A dal első részlete eredetileg a Bruno x Spacc Paranoia című albumához készült 2019-ben, azonban ekkor még nem lett befejezve. Marics Peti bukkant rá az egyik részletre egy közös stúdiózás során, és azonnal egyértelmű volt számukra, hogy ennek a dalnak közösen kell elkészülnie.

A Baby videóklipje különleges látványvilágával és elképesztő kellékeivel nyűgözte le a közönséget és a srácokat is. Alig néhány nap alatt több mint hétszázezer megtekintésnél jár a YouTube-on, a gyártásról most is a Final Production gondoskodott. A stáb számtalan díszletet és kelléket használt fel, hogy egy igazán futurisztikus, apokaliptikus világot teremtsenek. A látványt a Burning Man fesztivál, valamint a Mad Max és a Dűne című filmek ihlették. Az első helyszín a fóti homokbánya volt, ami abszolút passzolt ehhez a vízióhoz. Pető Brúnó még egy extrán veszélyes mutatványt is bevállalt: egy igazi “halálgömbbe” állt be, ahol egy motoros száguldozott körülötte. 

Csekkold a BABY-t! Forrás Final Production

Bár a produkciós csapat elmondta, a végső koncepció kialakítása nem volt egyszerű, hiszen az előadók elképzelései kezdetben nem egyeztek, végül sikerült mindenki ötleteiből kiszűrni a legjobbakat, és egy igazán maradandót alkotni. Sikerült egy olyan világot teremteni, amely teljes mértékben tükrözi a dal hangulatát és szövegét, ez volt az eddigi legnagyobb szabású image-forgatásuk. 

A Visz a vérem óta nem volt közös klipünk, ezért mindenki nagyon várt már rá. Ez végre egy olyan projekt volt, ami nagyon extra és egyedi tematikával és elvetemült megoldásokkal keltette életre az elképzeléseinket. Aki megnézi a klipet, fixen abba az őrült világba kerül, amit megálmodtunk

– mesélte Marics Peti.  

Valkusz Milán végül csak a videóklipben szerepel, saját részt nem ad elő a dalban. Bár elkezdett egy verzét írni, nem érezte magáénak a dalt és a hangzásvilágot, viszont producerként ő is hozzájárult a projekt sikeréhez.