2023.10.31 9:39
Olvasási idő 0:44
Masszi-Rigó Csilla

Halloweeni buli buktatta le a sztárpárt, oltár elé állhat Hollywood kedvenc vetkőzős fiúja és Zoë Kravitz

ARCOK CHANNING TATUM ZOE KRAVITZ

A páros hivatalosan 2021-ben kezdett el randizni egymással.

Eljegyezhette egymást Zoë Kravitz és Channing Tatum, legalábbis erre utal az a fotó, amit Kendall Jenner halloweeni partija után készítettek a paparazzik a sztárpárról.

A Magic Mike és a High Fidelity színészei hivatalosan két éve alkotnak egy párt, a hétvégén készült fotósorozat pedig arra utal, hogy Kravitzék eggyel magasabb szinte tervezik emelni kapcsolatukat. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

zoë isabella kravitz source. (@zoekravitzsource_) által megosztott bejegyzés

Az amerikai kontinensen mindenki halloween-lázban ég, Kravitz és Tatum Rosemary Woodhouse-nak, illetve a gyermekének öltözött be az 1968-as Rosemary gyermeke című horrorklasszikusból. Miközben a pár halloweeni jelmezéről készült fotók vírusként terjedtek a neten, sokan arra lettek figyelmesek, hogy a 34 éves színésznő egy hatalmas gyűrűt hord a gyűrűsujján, a People magazin szerint pedig a partit követően több közeli ismerős is megerősítette az örömhírt. 

Tatum és Kravitz a nyilvánosság előtt először 2021-ben mutatkoztak együtt New Yorkban. A randipletykák először akkor kaptak szárnyra, amikor Tatum elkezdte forgatni a közeljövőben debütáló Pussy Island című thrillert, amelyet Kravitz nemcsak rendezett, hanem társ-forgatókönyvíróként írt. 2022 szeptemberében, miután hónapokig titokban tartották a kapcsolatukat, egy forrás erősítette meg a hírt, hogy Tatum és Kravitz egy pár.