2023.10.25 9:16
Olvasási idő 0:51
Szécsi Krisztián

Kijött a már ikonikusnak számító ausztrál tűzoltók 2024-es naptára

KÖZÉLET AUSZTRÁL TŰZOLTÓK NAPTÁR TESTÉPÍTÉS

Idén már hat különböző változatra csorgathatjuk a nyálunkat. És ebből négy kisállatos!

Onnan tudhatjuk, hogy már közeleg az év vége, hogy hirtelen elárasztják a boltok polcait az agyonárazott határidőnaplók, na meg Kiszel Tünde is bejelenti, hogy elkészült a következő esztendőre legújabb kalendáriumával. Bár az egykori szexszimbólum is valóban igen vonzó, amint kacéran pózol a félkövér Times New Roman betűtípusban felírt március alatt, ezen a téren komoly vetélytársakra lel Ausztrália tűzoltóinak személyében.

Az ausztrál tűzoltók naptára 1993-ban indult útjára, és a kezdetektől fogva arra törekedett, hogy jótékonysági célokra gyűjtsön pénzt, így eddig több mint 3,4 millió ausztrál dollárnyi (782 millió forint) adományt juttatott el különböző ausztrál szervezeteknek, köztük állatmenhelyeknek és rákkutatással foglalkozó intézményeknek. De például a 2019-es és 2020-as ausztrál bozóttüzek alkalmával amerikai társaságoknak is utaltak pénzt, ezzel megköszönve az Államok segítségnyújtását a nehéz időkben. Idén egy ausztrál vadkórház, a Byron Bay Wildlife Hospital, illetve a daganatos gyermekeket segítő Kids with Cancer Foundation kapja a thirst trapekkel összegyűjtött pénzt.

naptárnaptárnaptárnaptár
Galéria megtekintése
(6)

Idén már hat változatban is legeltethetjük szemünket a pofátlanul sármos, pofátlanul izmos ausztrál tűzoltók gyönyörű testén. Van kutyusos, cicás, lovas és egzotikus állatokat felvonultató kiadás, de egyik variációjában például Ausztrália nemzeti hősei – például a légi erő munkatársai – előtt tisztelegnek a srácok. Egy behind the scenes videó keretein belül pedig betekintést nyerhetünk, hogyan is zajlik egy hasonló naptárfotózás:

Egyébként hazánkban is elérhető, megrendelhető a kiadvány. Csekkoljátok a tűzoltók hivatalos oldalát!