2023.10.24 17:00
Olvasási idő 0:52

PREMIER: „Azt akartam, hogy elevenedjen meg egy színes Pánick-Party” – Megjelent cserihanna Pánick című klipje

ZENE CSERIHANNA MAGYAR ZENE ZENE

A cserihanna új klipje egyidejűleg tárja fel a szorongás és a pánik abszurditását, miközben a nézőket egy hihetetlenül szórakoztató utazásra invitálja a saját érzéseinek és félelmeinek kavalkádjában.

Cserihanna, aki idén a Színikritikusok díjátadóján tarolt több kategóriában is, május közepén mutatta be teltház előtt első szólólemezét. Az albumról már jól ismert „pánick” című dalhoz készült most klip, amiben az énekesnő saját rettegésének ikonikus helyszínein bulizik, és ahol valóban egy színes "pánick-parti" veszi kezdetét. A videó egyidejűleg tárja fel a szorongás és a pánik abszurditását, miközben a nézőket egy hihetetlenül szórakoztató utazásra invitálja a saját érzéseinek és félelmeinek kavalkádjában. A klipet Tatár Gábor készítette.

„Emlékszem, a Déli pályaudvarnál várakoztam, amikor éreztem, hogy kellemetlenül gyorsan ver a szívem, szédülök, rosszul vagyok. Nyilván a szokásos stroke vagy szívroham, vagy akár egyszerre a kettő, nem tudtam választani, hiszen egyik jobb, mint a másik. Mivel aznap már volt egy agyi aneurizmám és egy kis sclerosis multiplexem is, ezért ezt a kettőt kénytelen voltam kizárni, főleg, hogy délutánra ezekből felépültem.
Azonnal le akartam feküdni, de mégis hova feküdjön le az ember egy pályaudvaron?! Tudtam, hogy vonatra kell szállnom és ilyen életveszélyes állapotban kell másfél órát vonatoznom!

Ebben a pillanatban jutott eszembe a dalban szereplő drámai dallam, amit ott helyben fel is dúdoltam, és elkezdtem hozzá kitalálni a szöveget. Észre se vettem, hogy a nagy kitalálás valahogy kigyógyított ezekből a halálos kórokból, legalábbis arra a néhány órára biztosan”

– mondja Hanna.

Nézd és hallgasd a Pánickot, cserihanna új dalát! Forrás Dankó Zsolt

Hannával legközelebb 2023. október 28-án találkozhattok az Akvárium klubban a Meg Egy Cukorka vendégzenekaraként.