2023.10.16 9:42
Olvasási idő 0:37
Maier Péter

Hatodik születésnapjára freestyle rapszámot dobott ki Drake kisfia

ZENE DRAKE

A hatéves Adonis "My Man" címmel adott ki zenét, amihez klip is készült.

Freestyle* rapszámmal ünnepli hatodik születésnapját Adonis, Drake fia. A My Man, azaz Emberem, című alkotáshoz egy videóklip is készült, amelyben a gyerek egy kosárlabdacsapat játékosaként és edzőjeként tűnik fel, majd az apjával tart közös sajtótájékoztatót. A klipet Drake osztotta meg egy felköszöntéssel karöltve.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés

Magát a szám refrénjét egyébként nem most hallhatjuk először a hatéves fiútól, ugyanis apja friss lemezén, a Daylight című számban már eltolta ezt egy outro formájában, ugyanerre a beatre. Adonisnak egyébként nem csak rapperként van kreditje a For All The Dogs című albumon, a borítót is ő tervezte.

Az új Drake-albumról itt írtunk:

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Drake, Sufjan Stevens, Mihályfi Luca és Jennie a hét megjelenései között Playback Péntek: Drake, Sufjan Stevens, Mihályfi Luca és Jennie a hét megjelenései között 2023.10.6 18:18

A My Man Freestyle egyébként Spotify-ra is felkerült, feltehetőleg a single borítója is a kissrác érdeme:

*A freestyle az amerikai hiphopban nem teljesen (nem csak) ugyanazt jelenti, ahogy mi használjuk. Nem feltétlen improvizatív rapperformanszokra használják, hanem olyan számokra, amelyek lazább dalszerkezettel bírnak, dalstruktúra és keverés szempontjából nincsenek annyira „megcsinálva“, mint egy „rendes szám“.