2023.10.9 18:07
Olvasási idő 4:02
Krajnyák Petra

Heti horoszkóp: üdítő változások várhatnak rád a napokban, de csak, ha teszel érte

Heti horoszkóp: üdítő változások várhatnak rád a napokban, de csak, ha teszel érte
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Ezen a héten minden adott, hogy szembenézz a múlttal, begyógyítsd a sebeidet, így üdítő változásokat üdvözölhetsz az életedben. Mutatjuk, mi vár rád az elkövetkezendő napokban a csillagok szerint.

Kos

Nagy felhajtásra számíthatsz a héten, de szerencsére a kommunikáció nem ütközik akadályokba. Minden adott, hogy megnyílj a párkapcsolatodban, és őszintén feltárd igényeidet és vágyaidat. A nagy sürgés-forgás közepette azonban vigyázz, nehogy elszalaszd az utadba kerülő lehetőségeket! Akár az önbizalomhiány, de egy rosszakaród is akadályozhat az előnyös pillanatok megragadásában. Egy hozzáértőnek és megbízhatónak tűnő személyről könnyen kiderülhet: kígyót melengettél a kebleden. Tehát a héten különösen fontos, hogy olvass a sorok között, és megtaláld a részletekben rejlő ördögöt, mert megpróbálhatnak kihasználni, manipulálni téged.

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bika

A hét elején kissé frusztráltabb lehetsz a szokásosnál, a türelmed limitálabb, így könnyen elveszítheted a fejed, ha a dolgok nem az elképzeléseid szerint alakulnak. Érdemes feltenned magadnak a kérdést: milyen ellentéteket szeretnél most a lelkedben és az életedben kibékíteni? A válasz segíteni fog megtalálni az inspiráció, a motiváció gátjait, így egy nagyobb egész részese lehetsz a jövőben. Sőt, a mindennapjaidban radikális fordulat történhet, lehet, hogy végleg elhagyod egy egykori hátráltató szokásod. Ideális időszak lehet ez egy új napi rutin kialakításához, ami pozitív hatást gyakorolhat az életedre.

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ikrek

Megeshet, hogy erőteljesebben vágják majd a fejedhez adósságaidat, így heves vitákba bonyolódhatsz értékekről, vágyakról, hűségről és befolyásról. Szerencsére stabilitást biztosítanak majd a családodtól érkező jó hírek. Szorosabb kötelék jöhet létre a párkapcsolatodban, de fontos megtalálnod az egyensúlyt a magánéleted és a kötelességeid között; lehet, hogy kifizetődőbb visszautasítanod egy ígéretesnek tűnő ajánlatot. Új szenvedély forgathatja fel az életed, de nem feltétlenül romantikus értelemben, például lehet ez egy kreatív tevékenység vagy hobbi is, ami örömmel tölt el. Könnyen lehet, hogy fontos mérföldkőhöz érsz, például szintet lépsz a tanulmányaidban, kibékülsz egy régi haragosoddal, vagy magad mögött hagysz egy toxikus kapcsolatot.

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rák

Most igazán teret engedhetsz a szorgos, törődő énednek. A barátaid rászorulnak majd a gondoskodásodra, de a saját teendőidet se hanyagold el! Minden fizikai és lelki erődre szükséged lesz, hiszen felelősségteljes viselkedésednek köszönhetően akár békítő félnek is felkérhetnek. Ne feledkezz meg az énidőről sem, hiszen ahhoz, hogy másokról is gondoskodni tudj, fontos karbantartani magad. Szerencsére nem esik majd nehezedre megteremteni a személyes, meleg és biztonságos környezetet. Az erőfeszítésed kifizetődik, a fizikai környezeted gyökeres átalakulását hozhatja el a hét. Olyan információ birtokába juthatsz, ami megváltoztatja a jelenről és a jövőről alkotott elképzeléseidet.

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Oroszlán

Bár a közelmúlt eseményei rengeteg energiát emésztettek fel, és talán úgy érzed, hogy nem tudsz továbblépni, hidd el, közel vagy ahhoz, hogy megkapd, amit akarsz. Reményvesztettséged ellenére tarts ki, és sikerrel jársz! Érthető, hogy a folyamatos külső, belső harcaidban elfáradtál, de a sok erőfeszítés és türelem kifizetődik. Kemény munkádért a környezeted is elismer, sőt példaképpé válhatsz egyesek szemében. A múltbeli kudarcokból levonva a tanulságot teljesen új meglátásba kerülnek a jelen eseményei, és egy heurékapillanat löketet ad majd a cél eléréséhez.

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűz

Kicsit megtorpantál, és beletörődtél véglegesnek hitt sorsodba, mert félsz a továbblépéstől. Bár környezeted számára boldognak tűnsz, de legbelül jól tudod, hogy el kell engedned bizonyos embereket, helyzeteket a továbblépéshez. Menekülsz a kihívást jelentő szituk elől, mert félsz kockáztatni és sebezhetőnek lenni. Azonban megannyi élménytől és értékes személytől fosztod meg magad, ha mások véleményétől rettegve nem állsz ki magadért és mindenre rábólintasz. A héten ráébredsz, hogyan tartod vissza magad a sikertől, és megtalálod a módját, hogyan evickélj ki a passzív állapotból.

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mérleg

Bizalom, támogatás hiányát érezheted, így könnyen felszínre törhetnek eddig elfojtott sérelmeid, emiatt arrogánsnak és egoistának tarthatnak, akik nem ismernek. Lehet, hogy a saját magad és mások iránt érzett bizalmatlanság az oka, hogy hiányzik valami az életedből, amit eddig magadnak sem mertél bevallani. Megszegett ígéreteid miatt csalódott lehetsz, de ez az élmény arra ösztökélhet, hogy támogató, új barátokat engedj be az életedbe. Ne feledd: minden változás veled kezdődik. Bár határozatlannak tartanak, amikor hirtelen elágazáshoz érsz, bátor döntést hozol majd.

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Skorpió

Képes leszel felismerni és nevén nevezni, amit mások inkább a szőnyeg alá söpörnének, ami persze nagy felelősséggel jár. Bízz a meglátásaidban, de ügyelj arra, hogyan fejezed ki magad! Bár jó szándék vezérel, nyers véleményedet könnyen félreértelmezhetik. A héten olyan élményekben lehet részed, amiket még sosem tapasztaltál, és amire senki sem készített fel, de intuícióidnak köszönhetően helyt fogsz állni. Felszabadító élményben lehet részed, ugyanis meglátásaiddal átértékelheted a hónap elején történt drámát. Ezáltal nemcsak a barátaid szemét nyitod fel, de neked is sikerül elengedned a felesleges stresszt.

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nyilas

Új módon közelíted meg a materiális világot, ami remek lehetőség arra, hogy kicsit felelősségteljesebben tervezd meg a havi költségvetést. Megeshet, hogy igazságtalanul bánnak veled, olyasmiért hibáztatnak, amiről nem tehetsz, és sokszor indokolatlannak érzed a kritikát. Ideje megvizsgálnod környezeted, és különbséget tenni a rosszindulatú előítéletesség és az építő kritika között. Az álmaid különösen aktívak, nyugtalanítók lehetnek, a belső hangod ezzel önvizsgálatra szólít fel, ami szükséges a sérelmek elengedéséhez. Az önmarcangolással csak a múlthoz láncolod magad, ugyanakkor fontos, hogy őszinte legyél nemcsak másokhoz, hanem magadhoz is.

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bak

Minden adott, hogy pozitív irányban haladj tovább az utadon, de az intellektusodat, a koncentrációdat és az akaraterődet is be kell vetned az örömteli események bekövetkezéséhez. Azonban érdemes tisztáznod – legyen szó plátói, szakmai vagy romantikus kapcsolatról –, hogy valójában mit vársz magadtól, illetve másoktól. Minden rendelkezésedre áll, hogy kamatoztasd a képességeidet, és tanulhass azoktól, akiknek a képessége lenyűgöz. Sőt, egy mentorfigura is felbukkanhat az életedben, felfigyelhetnek a tehetségedre – legyen szó tanulásról vagy munkáról –, de vigyázz: ne szálljon a fejedbe az elismerés!

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Vízöntő

A héten számos többértelmű jelet kaphatsz, így a félreértések elkerülése végett ne vonj le meggondolatlanul következtetéseket. A homályos kommunikáció miatt sebezhetőbbnek érezheted magad, a környezetedet pedig ítélkezőnek. Ez különösen a szerelemben okozhat fejtörést, de ahelyett, hogy kerülnéd a mély beszélgetéseket, bármennyire is félsz a választól, bátran kérdezz. Vedd a kezedbe az irányítást, a frappáns kérdésekkel a kirakós utolsó darabja is helyére kerülhet, így nem maradnak kételyek benned.

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Halak

Ez a hét ideális a korábbi lelki sérülések begyógyítására. Bár megtapasztaltad, milyen megbántva lenni, és másokat megbántani egy heves pillanatban, ideje magadnak és a másik félnek is megbocsájtanod. Nem kell elmenekülnöd, sem bocsánatért könyörögnöd, nem számít, ki mit tett, csupán az, hogy együtt begyógyítsátok a másik sebeit a békés folytatáshoz vagy a felszabadító búcsúhoz. Sérelmeid felfedése nem gyengeségről, hanem bátorságról tanúskodik.

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!