2023.10.6 16:17
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

Elle és Dakota Fanning közreműködésével készül sorozat Paris Hilton életéből

FILMEK + SOROZATOK PARIS HILTON SOROZATOK

Paris Hilton idén megjelent memoárját az A24 filmstúdió viszi képernyőre.

Az Entartainment Tonight elsőként jelentette be, hogy Paris Hilton legújabb, Paris: A memoár című könyvének megfilmesítési jogait megvásárolta az A24 stúdió.

A stáb tagjait még nem nevezték meg, de a rendelkezésre álló információk szerint Paris Hilton mellett Elle és Dakota Fanning lesznek a sorozat executive producerei.

A tévésorozat alapjául szolgáló könyv 2023 márciusában jelent meg, melynek megírását Paris Hilton élete „legterápiásabb“ élményeként jellemezte. Visszaemlékezéseiben végigkövethetjük, hogyan vált közismertté a kétezres évek elején, és megismerhetjük a szórakoztatóiparban szerzett traumatikus élményeit is.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

A Hilton Hotel birodalom örököse nem csupán saját márkát épített: a The Simple Life című valóságshow-sorozatban Nicole Richie-vel az oldalán szerepelt, de számos más tévéműsor és film fűződik még a nevéhez, például a Paris Hilton - Öribari kerestetik, a Cooking with Paris, valamint önmagát alakította a Zoolander című filmben.

Kiemelt tartalom
Netflix, Disney+, Max és SkyShowtime újdonságok szeptemberre, ha már alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak Netflix, Disney+, Max és SkyShowtime újdonságok szeptemberre, ha már alig vártad, hogy vége legyen a nyárnak 2024.8.31 8:23

A Fanning testvérek a 2020-ban alapított Lewellen Pictures produkciós cégük égisze alatt dolgoznak majd a műsoron. A nemrégiben elkaszált The Great című sorozatot szintén a Lewellen készítette, jelenleg számos más projekten dolgoznak, köztük a Mastermind című dokusorozaton.

Paris Hilton egyébként az első könyvét 2004-ben adta ki Confessions of an Heiress (magyarul: Egy örökösnő vallomásai) címmel. Férjével, Carter Reummal idén januárban üdvözölhették első gyermeküket, Phoenix Barront.