2022.11.25 16:50
Olvasási idő 0:45
Szécsi Krisztián

Idén is kitárulnak Jégvilág kapui a Budapest Parkban

ÉLETMÓD

December 1-től ismét örömkorizhatunk az ország legnagyobb és állandó szabadtéri fesztiválhelyszínén.

A tavalyi nagysikerű kezdeményezés után, mely ez alkalommal is a Budapest Park és Ferencváros Önkormányzata között létrejött együttműködésből született, idén ismét kinyitja kapuit Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a téli sportok szerelmese előtt. 

A Park munkatársai 2022-ben a tavalyihoz képest még nagyobb területen, összesen 1500 négyzetméteres pályán és jégfolyosón, de még mindig a leghangulatosabb karácsonyi számokkal várják a lelkes korisokat és a kikapcsolódni vágyókat, akik finom ételekkel és italokkal hangolódnának az ünnepekre. Ha pedig tényleg buliznál egy jót, tala a Jégdiszkóban!

A gigantikusnak számító tavalyi jégkorcsolya pálya. Forrás Fotó: Budapest Park

A családosoknak is kedvez a Jégvilág, hiszen 6 éves kor alatt a belépés ingyenes, játszósarok várja a legkisebb jégtáncosokat, a kezdők számára elérhető jégpingvin bérlése, és ezenfelül még fűtött pelenkázót is biztosít a Budapest Park a váratlan balesetek elkerülése végett.

Az egész napra szóló jegyek online is elérhetők, melyeket két időszakra, normálra és kiemeltre lebontva vásárolhatunk meg. Normál időszak alatt értendő a hétfőtől csütörtöki napok (kivéve az iskolai téli szünetet).

Reflektálva az aktualitásokra, idén a diákok, 65 év felettiek és ferencvárosi lakosok mellett a pedagógusok is kedvezményesen csúszhatnak a pályákon.

Remek randiötlet lehet a hideg napokra vagy ha csak nosztalgiáznál egy jót, megidézve a nyári Neccpartyk és koncertek hangulatát!