2023.10.2 17:54
Olvasási idő 3:43
Erdős Viktória

Heti horoszkóp: ne félj bátor lépéseket hozni!

Heti horoszkóp: ne félj bátor lépéseket hozni!
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Ezen a héten könnyebb lesz mások helyzetébe képzelni magad: még ha esetleg idegesítőnek is tartod a környezeted egy részét, könnyebb lesz azonosulnod az elképzeléseikkel, és megértheted a motivációikat. Megmutatjuk, mi vár rátok a következő napokban.

Kos  

Kedves kos, meg kell értened: attól, hogy valaki az életed része, nem feltétlenül lesz a cinkosod. Lesz, aki rivalizál veled, akad, aki majd az utadba áll, és vannak olyanok is, akikkel egyszerűen csak nem jössz ki jól. Feleslegesen töröd magad azért, hogy mindenki kedveljen, csak légy önmagad! Ezen a héten viszont extra erőfeszítéseket kell tenned azért, hogy jobban kijöjj a környezeteddel – meglehet, hogy pozitívan csalódsz azokban, akiktől tartottál, vagy akikkel kapcsolatban elképzelhetetlennek gondoltad, hogy valaha is jóban lesztek. Kezdeményezz beszélgetéseket, amik közös nevezőre hoznak vagy problémamegoldáshoz vezetnek! Ki tudja, lehet, hogy még jót is szórakozhattok együtt?!

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bika

Néha lehetetlennek tűnhet másokhoz kapcsolódnod, haladni a dolgaiddal, vagy egyáltalán csak létezni a világban anélkül, hogy az egód az utadba állna. Állandóan azon aggódsz, mit gondolnak rólad mások, bekapcsol a megfelelési kényszered. Nem lenne egyszerűbb inkább csak önmagad adni? Ezen a héten lehetőséged lesz arra, hogy anélkül tölts időt a környezeteddel, hogy a következmények miatt aggódnál. Csak koncentrálj a folyamatra, és bízz abban, hogy jól megy majd!

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ikrek 

Csak úgy lubickolsz a kreativitásban, és akkor vagy a legboldogabb, ha mások szabad kezet adnak neked. De ha túlterheled magad a munkával vagy az iskolai pluszfeladatokkal, nehezebb szárnyaltatni a művészi, kalandvágyó oldalad. A felnövés és a hétköznapok monotonitása meglehet, hogy egy krízis szélére tereltek. Ezen a héten emlékeztesd magad arra, hogy még mindig ugyanolyan vad és szórakoztató vagy, mint amilyen mindig is voltál. A kreativitás benned él, csak ki kell használnod!

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rák 

Mostanában gyakran elkap a vágyakozás, és talán még a honvágy is. Ha távol kerültél azoktól, akiket igazán szeretsz, még a szokottnál is magányosabbnak érezheted magad. Ezen a héten rajtad áll, hogy hogyan hozod helyre a távolság okozta hiányérzetet. Ez persze nem azt jelenti, hogy azonnal fognod kell a cókmókod, és útnak indulnod, hacsak a szíved nem ezt súgja. Biztosítsd a környezeted arról, hogy a kilométerek nem számítanak, bármikor számíthatnak rád!

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Oroszlán 

Szeretnéd nyitva tartani a szíved és az elméd, de az univerzum gyakran megbüntet ezért. Gyakran olyanok felé is extra kedvességet mutatsz, akik nem érdemlik meg – egyértelműnek veszik a segítséged, és akár ki is használhatnak. Ha mozgásteret adsz ezeknek az embereknek, az csak egy lehetőség arra, hogy átgázoljanak rajtad. Ezen a héten viszont bátran lehetsz nagylelkű! Közelíts a környezeted felé kíváncsisággal, fenntartások helyett hidd el, az univerzum ezúttal megjutalmaz téged!

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűz 

Folyamatosan a tanulásra törekszel, ragaszkodsz az értékrendedhez, és ahhoz, hogy napról napra jobb emberré válj. Nem gondolod, hogy túl szigorú vagy önmagaddal szemben? Túl magasra rakod a lécet, és ha valami nem a tervek szerint sikerül, azért is magad bünteted. De mindannyian emberek vagyunk, úgyhogy ezen a héten próbáld alacsonyabbra helyezni az elvárásokat magaddal szemben. Nem az a cél, hogy tökéletes legyél, hiszen senki sem az. Inkább fogalmazd meg, hogy milyen szeretnél lenni. Nagylelkűbb? Okosabb? Bátrabb? Célozd meg ezeket, és tegyél apróbb lépéseket az irányukba!

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mérleg 

Amíg mások egy másodperc töredéke alatt hoznak döntéseket és lendülnek azonnal akcióba, ha egy problémával találják szembe magukat, te inkább a megfontolt mérlegelés híve vagy. Részleteiben gondolsz át minden helyzetet, és csak akkor cselekszel, miután már minden szükséges információt összegyűjtöttél. Ezen a héten bízz inkább abban, hogy már eleget agyaltál, és ideje megtenni a következő nagy lépést! Oszd meg a gondolataid másokkal, és tedd, amit a szíved, és főleg az agyad, diktál!

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Skorpió

Állj ki magadért, de ne a szokott módon! Ha úgy érzed, nem a megfelelő bánásmódban részesülsz, nem feltétlenül kell egy óriási, drámai diadalba torkollnia ennek az ellentétnek. Senki sem bírja a nagy jeleneteket, akik pedig nem mutatnak feléd tiszteletet, meg sem érdemlik azt, hogy vitába szállj velük. Főleg ezen a héten, amikor egyáltalán nincs energiád a konfrontációra. Legyél te az okosabb, és távozz emelt fővel minden konfliktusból!

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nyilas 

Természetednél fogva önálló vagy, nincs szükséged mások bátorítására vagy engedélyére ahhoz, hogy döntéseket hozz és cselekedj. Mostanában azonban mintha kicsit megrekedtél volna, és nehezen jössz rá, miként érd el a céljaid. Sőt, az is meglehet, hogy éppen motiváció nélkül maradtál. Ezen a héten ahelyett, hogy magadra hivatkoznál, oszd meg a vívódásaid inkább a környezeteddel, és kérj tőlük tanácsokat. Ezzel nem adod fel a függetlenséged, és sokkal inkább megkapod azt a külső nézőpontot, amire most nagyon is szükséged van.

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bak 

Sosem ijedsz meg egy kis versengéstől. Kellőképpen realista vagy ahhoz, hogy megértsd, nem mindig kaphatod meg azt, amit akarsz, különösen akkor, ha egyedül kell kiállnod magadért. Ezen a héten rájössz, hogy ha mindenkire riválisként tekintesz, az nem vezet a céljaidhoz. Mások kárára örvendeni felesleges, sokkal észszerűbb, ha összefogtok. Az előrelépés legjobb módja a csoportosulás, és hatalmas lépésekhez vezethet!

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Vízöntő 

Bármennyire is elkötelezett híve vagy a rutinjaidnak, néha úgy érzed, mintha megrekedtél volna. Még ha elégedett is vagy a helyeddel a világban, képtelen vagy megállni, hogy ne vágyj többre: több tudásra, több élményre, több izgalomra. Ezen a héten meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt a szokásaid és a változás között. Ragaszkodhatsz a jól bevált rendszeredhez, de lehetsz mellette elég bátor is ahhoz, hogy fejlődj. Lépj ki a komfortzónádból azzal a tudattal, hogy bármikor visszatérhetsz oda! Ideje, hogy új emberekkel találkozz, új dolgokat próbálj ki, vagy akár meglepd magad!

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Halak 

Akármennyire is aktív közösségi életet élsz, gyakran érzed magad magányosnak. Úgy érzed, a barátaid nem a valódi énedet látják, a randipartnereid pedig nem a te szinteden vannak. Akármennyire is szeretsz viccelődni, szórakozni és szórakoztatni, azért te is vágyhatsz egy kis meghittségre. Ezen a héten könnyebben alakítasz ki mély kapcsolatokat. Ne akard magad visszafogni, bátran mondd ki, mit érzel valójában! Meglepő lehet, hogy a környezeted mennyire megértő lesz veled szemben.

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!