A cikk a New Balance támogatásával készült.
2023.9.28 16:03
Olvasási idő 0:50

„Amikor végzek, azt érzem, az egész napi stressz lepereg rólam, teljesen újjászületek” – Vajon mit szeret Abosi Barni a futásban?

SPORT NEW BALANCE

Jó zene, ami kikapcsol, egy jó cipő és minimum 10 kilométeres táv. Abosi Barni tartalomgyártóként mindig a legjobb formáját hozza, a futás pedig nem csak a stressz levezetésében segít neki.

Mindenkit más motivál arra, hogy futócipőt húzzon: van, akit a versenyszellem éltet, van, akit az egészség és a jobb közérzet elérése ösztönöz, és olyan is akad, aki csak ki akar kapcsolódni egy hosszú és fárasztó nap után.

Abosi Barni Forrás REFRESHER Magyarország

Abosi Barni tartalomgyártó, youtuber és gamer, akit a hosszú, számítógép előtt töltött napok sem tántoríthatnak el a mozgástól, sőt: legyen szó a havas lejtőkön való csúszásról, deszkázásról vagy éppen fülledt nyári supozásról, Barni életéből a futás sem hiányozhat. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

REFRESHER Magyarország (@refresherhu) által megosztott bejegyzés

Miért jó a futás? Mindegy, hogy maratonon vagy, szigetkört teljesítesz vagy éppen a háztömböt kerülöd meg, ha futsz, akkor futó vagy! 

A futással mindenkinek van egy célja: míg valaki a csúcsra akar törni és versenyszerűen űzi, más az egészségéért teszi, esetleg élvezetből, vagy szimplán csak azért, hogy egy hosszúnak ígérkező nap elején vagy a fárasztó munka végén pár percre kikapcsolhasson. Senkinek sem kell külső elvárásoknak megfelelnie futás közben, mindenki útja egyedi. A futás egyesít függetlenül attól, ki mennyit fut és miért, mi motiválja vagy éppen mi a célja. 

Kiemelt tartalom
Havi sneakerjelentés: Ezek április legelvetemültebb cipőmegjelenései Havi sneakerjelentés: Ezek április legelvetemültebb cipőmegjelenései 2024.4.11 19:05

A New Balance Run Your Way kampánya nem magát a futást, hanem a futók egyediségét ünnepli, célja pedig, hogy a futásra ne csak fizikai tevékenységként gondoljunk, hanem mint egy teljes és komplex élményre, amely erőt ad, felszabadít és kikapcsol.