2023.9.21 8:25
Olvasási idő 0:34
Maier Péter

Minden napra egy Szoboszlai-hír: véget ért a focista párkapcsolata

SPORT FOCI PÁRKAPCSOLAT SZAKÍTÁS SZOBOSZLAI DOMINIK

Miközben a magyar futball ékkövét a hónap játékosának választották Liverpoolban, felröppentek a magánéletével kapcsolatos pletykák is. A híreket az ügynöke is megerősítette.

Szerda délután röppentek fel a hírek, hogy véget ért Szoboszlai Dominik és influenszer barátnője, Gécsek Fanni párkapcsolata.

Szoboszlai Dominik Forrás Suhaimi Abdullah/NurPhoto via Getty Images

A pletykák azon alapultak, hogy letörölték közös fotóikat a közösségi felületeikről. A Sportal megkereste Esterházy Mátyást, a világklasszis magyar focista ügynökét, aki megerősítette a hírt. 

Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz. Fannival teljes békében úgy döntöttek, hogy különválnak. A jövőben nem kívánjuk ezt a médiában tovább kommentálni, kérem ennek tiszteletben tartását.

Hogy kicsit arról is beszéljünk, amihez közünk is van: Szoboszlai Dominik óriási népszerűségnek örvend Liverpoolban, ahol a nyár folyamán az ő nevével adták el a legtöbb mezt megelőzve olyan sztárokat, mint Mo Salah vagy Trent Alexander-Arnold. Eddig öt meccsen lépett pályára a Premier Leauge-ben, rajta kívül csak ketten játszották végig a csapat mindegyik bajnokiját, illetve egy bombagólt is szerzett. Nem csoda ezek után, hogy a szurkolók megválasztották augusztus hónap legjobb játékosának.