2023.9.18 16:04
Olvasási idő 5:24
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: veszélybe kerülhet a kapcsolatod, de akár összeköltözés is lehet a láthatáron! Ez vár rád a szerelemben!

Heti horoszkóp: veszélybe kerülhet a kapcsolatod, de akár összeköltözés is lehet a láthatáron! Ez vár rád a szerelemben!
Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
ÉLETMÓD HOROSZKÓP

Megnéztük, mit tartogat számodra ez a hét a szerelemben a horoszkópod szerint. Mély beszélgetések és összeköltözés is lehet a pakliban, de akár veszélybe is kerülhet a kapcsolatod, ha nem vigyázol.

Kos 

Ezen a héten érdemes őszinte és mély beszélgetéseket kezdeményezned a partnereddel, mivel a kommunikációnak köszönhetően rengeteget fejlődhet a kapcsolatotok. Oszd meg vele a gondolataidat, az álmaidat és a felmerülő kétségeid is, hogy elmélyüljön a köztetek lévő kapocs. Ha szingli vagy, használd ki ezt a hetet arra, hogy befelé fordulj, és kicsit jobban megértsd, hogy mit szeretnél egy kapcsolattól, és hogy számodra mi az, ami igazán fontos egy ilyen helyzetben. Ne aggódj, ha az elmúlt időszakban nem volt szerencséd a szerelemben, ugyanis egy kis önismeret és belső fejlődés segítségével sokkal könnyebb dolgod lesz ezen a téren. Ha sikerül jobban megértened saját magad, egészségesebb, kielégítőbb és könnyedebb kapcsolatod lehet a jövőben. 

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bika 

Az elmúlt időszakban biztonságban érezhetted magad minden területen, legyen szó akár az anyagi helyzetedről, akár a kapcsolataidról. Ez az érzés nagy löketet adhat abban, hogy elkezd tervezni a jövődet, és hogy meghatározd, mik azok a dolgok, amiket szeretnél elérni. Párkapcsolati téren is hasonló a helyzet, hiszen sikerült egy jó, biztos alapot építened a partnereddel, így most már csak az a kérdés, mikor jöjjön a következő lépés. Ha gondolkodtál már az összeköltözésen, akkor most itt az ideje, hogy neki is bedobd az ötletet. Egyedülállóként most érdemes lenne kicsit kevesebb, de sokkal inkább minőségi randikat szervezni, vagyis a szokásos esti kocsmatúrázás helyett érdemes lenne olyan programokat választanotok, ami által akár jobban megismerhetitek egymást. 

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ikrek 

Kétségkívül a szellemes humorérzéked és a karizmád lesz a legnagyobb segítséged a héten. Érdemes lehet, hogy a partnereddel kipróbáljatok valami új, kalandos programot, amin még nem vettetek részt közösen. A természetednek köszönhetően ez a program úgyis spontán alakul majd, így felesleges lesz előre minden egyes lépést eltervezni. Hagyjátok, hogy ez a közösen töltött idő kicsit jobban összehozzon titeket. A héten felmerülhet egy-egy komolyabb beszélgetés is, ahol a közös jövőt, a célokat és a terveket is átbeszélhetitek majd. Szingliként ne csüggedj, a héten rengeteg izgalmas randilehetőség vár rád, a kérdés csak az, hogy mennyire lesz kedved hozzá. Próbálj meg mérlegelni és csak azzal találkozni, aki tényleg érdekel, különben hamar megunod az üres, unaloműző találkozásokat. 

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rák 

A napokban késztetést érezhetsz arra, hogy kicsit megnyílj a partnerednek érzelmileg, ami egy olyan mély beszélgetést eredményezhet, aminek köszönhetően elmélyül a kapcsolatotok. Mondd el neki őszintén, hogy mit érzel mostanában, légy sebezhető és nyitott, hidd el, hogy ha kiadod magadból ezeket az érzéseket, az nagy megkönnyebbülést eredményez. Lehet, hogy a korábbi sérelmeket is meg tudjátok beszélni, így egy új fejezetet nyithattok a kapcsolatotokban. Ha épp nincs senkid, érdemes most kicsit azzal foglalkoznod, hogy vajon mit vársz el egy kapcsolattól, és annak függvényében keresned hozzá a partnered. Ha tudod, hogy mit akarsz, sokkal vonzóbb kisugárzásod lehet a külvilág számára. 

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Oroszlán 

A héten a kisugárzásodnak köszönhetően még ellenállhatatlanabb leszel, legalábbis a külvilág számára. Ez valószínűleg annak a jele, hogy jól érzed magad a bőrödben, és végre úgy történnek a dolgok az életedben, ahogy szeretnéd. Használd ki ezt az alkalmat, hogy beiktass egy-egy randit. Ha kapcsolatban vagy, most szerencsére nem kell semmilyen konfliktustól, megbeszélnivalótól tartanod a partnereddel. Biztos alapokon áll a kapcsolatod, ezt pedig érdemes megünnepelni egy meglepetéssel vagy egy titokban megszervezett randival. Élvezd ezt az időszakot, de szingliként ne felejtsd el, hogy ne csak a felszínt figyeld a másikban, hanem azt is, ami az alatt rejlik, hogy őszinte kapcsolatot tudj kialakítani. 

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűz 

A héten sokkal többet elemezheted a párkapcsolatod, mint korábban. Történt valami, ami miatt most úgy érzed, analizálnod kell a kettőtök között lévő kapcsolat minden egyes elemét. Szeretnéd megérteni a saját érzéseidet és a másikét is, így ehhez egy mély beszélgetésre lesz szükségetek, ahol mindketten elmondjátok a saját sérelmeiteket, meghallgatjátok a másikét, majd továbbléptek a problémán. Ha sikerül, ez a beszélgetés nagy terhet vehet le a vállatokról. Igyekezzetek szinten tartani vagy erősíteni a kapcsolatotokat. Ha éppen szingli vagy, ez az elemzőképességed most nagy segítségedre lesz, hogy a randik között meg tudd állapítani, kivel lenne érdemes folytatni, és ki az, aki nem értékel úgy, ahogy azt megérdemled.

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mérleg 

Mérlegként számodra nyilvánvalóan nagyon fontos, hogy egyensúlyban legyen az életed minden területe. A szerelmi életed szerencsére most egyensúlyba kerül, hiszen a partnereddel éppen kezd elmélyülni a kapcsolatod, ahogy egyre jobban kezditek megszokni egymást és kialakítani a saját kis életeteket. Érdemes minél többet beszélgetni arról, hogy ki milyen jövőt képzel el, és hogyan tudjátok ezt közös nevezőre hozni. Szingliként a héten szuper lehetőségek tárulnak eléd a szerelmi életedben, hiszen a napokban megismersz valakit, akivel akár még komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. Próbáld meg élvezni az előtted álló napokat, és nem görcsölni semmin. Hidd el, sokkal jobb egy spontán randi, mintha percre pontosan megszerveznétek, hogy mit csináltok. 

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Skorpió 

Intenzív természeted van, rengetegszer cselekszel egy-egy hirtelen impulzus hatására. Ez a tulajdonságod most a szerelmi életedben is megjelenik, hiszen olyan döntéseket hozhatsz, amiket nem gondoltál át. Igyekezz ezeket a döntéseket egyeztetni a partnereddel, pláne, ha őt is érintik. Szenvedélyes vagy, aki képes bárki fejét elcsavarni, ami a héten szuperül jön, mivel egy új társaságban megismerkedhetsz valakivel. Ne siesd el a dolgokat, haladjatok lassan, randizzatok, hogy el tudjátok dönteni, tényleg szeretnétek-e együtt lenni. Légy nyitott az új kalandokra és lehetőségekre, valamint ne hátrálj meg a mély beszélgetésektől sem. 

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nyilas 

Kalandvágyó természeteddel szinte csak vonzod magad köré az embereket, ezzel a fajta spontaneitással és izgalommal pedig könnyen új színt tudsz vinni a kapcsolatodba. Tervezz meg egy tökéletes napot a partnereddel, amin olyan dolgokat próbáltok ki, amit eddig nem tettetek, de mindig is bakancslistán voltak. Kedveskedj neki egy apró ajándékkal, vagy vidd el őt egy olyan programra, amire már régóta vágyik. Az ilyen kedvességgel és figyelemmel sokkal többet adhatsz egy kapcsolatnak, mint gondolnád. Az is lehet, hogy pont erre volt szükségetek, hiszen mindketten kicsit beleragadtatok a megszokott hétköznapokba. Szingliként ezt a kalandvágyást érdemes lenne kihasználni, hiszen ennek köszönhetően rengeteg új embert ismerhetsz meg. Ki tudja, talán a következő komoly kapcsolatod is így alakul ki. 

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bak 

Szerelmi ügyekben könnyen el tudod kötelezni magad, a kitartásod pedig példaértékű. Ezekre a tulajdonságaidra szükséged lehet a héten, hiszen lehetséges, hogy egy nagyobb, komolyabb vita alakulhat ki közted és a partnered között. Ha nem sikerül elsőre megoldani, próbáljatok meg egy kis időt hagyni egymásnak, majd higgadtan, hideg fejjel újra átbeszélni a problémát. Ne felejtsd el: nem az a lényeg, hogy egyikőtök megnyerje a vitát, hanem, hogy mindketten megértsétek a másikat, majd levonjátok a tanulságot, vagyis hogy legközelebb hogyan tudnátok jobban kommunikálni egymással. Ha egyedülálló vagy, a napokban megismerhetsz valakit, aki komoly érdeklődés jeleit mutatja majd. Adj neki egy esélyt még akkor is, ha elsőre nem jön be, hiszen lehet, hogy miután megismered az illetőt, megváltozik a véleményed róla.  

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Vízöntő 

Készülj fel, hogy ez a hét számodra az érzelmekről szól majd. A kapcsolatodban most szükséges lesz átbeszélni, hogy ki hogyan érzi magát, mi az, ami miatt mostanában nem működött annyira köztetek az összhang, és hogyan tudnátok ezen változtatni. Annak ellenére, hogy kifejezetten kerülöd a lelkizéseket, valamint azt, hogy az érzéseidről kelljen beszélned, most nem tudod kihúzni magad ez alól. Hidd el, sokkal jobb lesz, ha mindketten a másik tudtára adjátok, hogy mi az, amin kicsit dolgoznotok kell, hogy újra megingathatatlan egységet alkothassatok. Ennek köszönhetően elmélyül az intimitás is a kapcsolatotokban. Szingliként most olyan helyzetben találhatod magad, amin hamar túl kell lépned. Lehet, hogy megtetszik valaki, aki nem viszonozza az érzéseidet. Próbálj meg kicsit magadba fordulni, és igyekezz kitalálni, vajon miért vonzódsz menthetetlenül olyanhoz, aki rád sem hederít. 

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Halak 

Nagy beszélgetések várnak rád a napokban. Ezen múlhat akár a kapcsolatod is, emiatt érdemes lenne átgondolnod, hogy mit szeretnél mondani a partnerednek, és ami még fontosabb, hogy hogyan tálalod meg a szavakat. Légy megértő és empatikus vele, hiszen senki sem gondolatolvasó, így ha nem tudja pontosan kitalálni, mit akarsz, ne habozz elmondani neki, hogy mi az, amire vágysz, és mi az, amin szerinted dolgoznotok kellene. Hallgasd meg az ő verzióját is, hiszen az éremnek két oldala van. Ha sikerül túllendülnötök ezen a nehéz időszakon, egy sokkal fényesebb időszak előtt állhattok. Az is előfordulhat, hogy benne ragadtok ebben a veszekedésben, viszont arra akár rá is mehet a kapcsolatotok. Ha nem vagy kapcsolatban, légy nyitott, élvezd a randikat és az apró flörtöket, melyek segítenek növelni az önbizalmad. 

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!