2023.9.12 8:42
Olvasási idő 0:51
Masszi-Rigó Csilla

Teljes titokban nősült meg a hétvégén Amerika Kapitány

ARCOK AMERIKA KAPITÁNY CHRIS EVANS MARVEL

Összegyűlt a Marvel-hősök apraja-nagyja, Chris Evans esküvőjén Robert Downey Jr. és Jeremy Renner is részt vett.

Teljes titokban, szűk körben házasodott össze a hétvégén Chris Evans és Alba Baptista, derül ki a Page Six cikkéből.

A 42 éves színész és 26 éves párja Boston melletti telkükön mondták ki a boldogító igent, a ceremónián pedig olyan hírességek vettek részt, mint Chris Hemsworth, Jeremy Renner és Robert Downey Jr.

A bennfentes információk szerint a közel két éve egy párt alkotó Evans és Baptista olyannyira nem akarta nagy dobra verni az esküvőt, hogy családjuktól és barátaiktól is azt kérték, adják le a telefonjukat az ünnep megkezdése előtt, a híresztelések szerint pedig egy-egy titoktartási szerződést is aláírattak a résztvevőkkel. 

Chris Evans és Alba Baptista kapcsolatára csak tavaly novemberben derült fény, noha az Amerika Kapitányt alakító színész és a portugál színésznő valójában már 2021 novembere óta alkottak egy párt. 

Kiemelt tartalom
Imádják a rajongók a Deadpool & Rozsomák trailereit, de hogy lehet a káromkodó szuperhős a megoldás a Marvel összes problémájára? Imádják a rajongók a Deadpool & Rozsomák trailereit, de hogy lehet a káromkodó szuperhős a megoldás a Marvel összes problémájára? 2024.4.23 19:20

Evanst tavaly a világ legszexibb férfijának is megválasztották, egy akkori interjúban pedig még csak visszafogottan beszélt arról, hogy szeretne megállapodni és családot alapítani, az interjú megjelenésekor azonban még nem lehetett tudni arról, hogy Baptista már elrabolta a szívét.