A cikk a New Balance támogatásával készült.
2023.9.21 17:53
Olvasási idő 1:04

„Segít sokkal jobb hangulatban elindítani a napot” – Ezért érdemes futócipőt húzni Maier Péter, a REFRESHER újságírója szerint

SPORT NEW BALANCE SPORT SPORTRUHÁZAT

Esőben vagy napsütésben jobb futni? Hogy mi motiválja a mozgásra a REFRESHER Magyarország újságíróját, Maier Pétert, most kiderül!

Mindenkit más motivál arra, hogy futócipőt húzzon: van, akit a versenyszellem éltet, van, akit az egészség és a jobb közérzet elérése motivál, és olyan is van, aki csak ki akar kapcsolódni egy hosszú és fárasztó nap után. 

Forrás REFRESHER Magyarország

Maier Péter, a REFRESHER Magyarország újságírója leginkább reggelente szeret futni, hogy sokkal jobb hangulatban kezdje a napot, de ha úgy alakul a beosztás, este is elmegy néhány kilométerre a Városligetbe. Két igazán nagy szenvedélye a labdarúgás és a zene, így változó, hogy fociról szóló podcastot vagy egy jó albumot hallgat közben. Külön öröm számára, ha esőben futhat, attól kifejezetten eksztatikus állapotba kerül, és a határait is könnyebben ki tudja tolni.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

REFRESHER Magyarország (@refresherhu) által megosztott bejegyzés

Miért jó a futás? Mindegy, hogy maratonon vagy, szigetkört teljesítesz vagy éppen a háztömböt kerülöd meg, ha futsz, akkor futó vagy! 

A futással mindenkinek van egy célja: míg valaki a csúcsra akar törni és versenyszerűen űzi, más az egészségéért teszi, esetleg élvezetből vagy szimplán csak azért, hogy egy hosszúnak ígérkező nap elején vagy a fárasztó munka végén pár percre kikapcsolhasson. Senkinek sem kell külső elvárásoknak megfelelnie futás közben, mindenki útja egyedi. A futás egyesít függetlenül attól, ki mennyit fut és miért, mi motiválja vagy éppen mi a célja. 

Kiemelt tartalom
Mbappé vagy Ronaldo lesz csinosabb? – Ezek a németországi Európa-bajnokság legszebb mezei a Refresher szerint Mbappé vagy Ronaldo lesz csinosabb? – Ezek a németországi Európa-bajnokság legszebb mezei a Refresher szerint ma 16:41 -kor

A New Balance Run Your Way kampánya nem magát a futást, hanem a futók egyediségét ünnepli, célja pedig, hogy a futásra ne csak úgy gondoljunk, mint fizikai tevékenység, hanem mint egy teljes és komplex élményre, amely erőt ad, felszabadít és kikapcsol. 

Tarts velünk a következő hetekben és tudd meg, ki miért rakja le a voksát a futás mellett szélben, napsütésben, hóban vagy éppen esőben!