2023.9.8 10:39
Olvasási idő 0:33
Kovács M. Dávid

Fiatal magyar tehetségek divatfotóiból nyílt kiállítás New York belvárosában

KULTÚRA DIVAT EGYESÜLT ÁLLAMOK FOTOGRÁFIA KIÁLLÍTÁS NEW YORK

A SoHo szívében egy hétig tekinthető meg a "Photo Couture" című fotóművészeti kiállítás. A divat témájához kapcsolódó tárlatot direkt a New York Fashion Week idejére szervezték.

Nyolc kortárs magyar fotográfus munkáiból nyílt kiállítás a Nanushka divatmárka New York-i márkaboltjában, derült ki a Liszt Intézet New York csütörtök éjjeli Facebook-bejegyzéséből.

A Photo Couture tárlat a New York-i Divathéttel (New York Fashion Week) egy időben látható. Forrás Liszt Intézet New York / Facebook

A divat témájához kapcsolódó, Photo Couture című tárlatot szándékosan a New York-i Divathét (New York Fashion Week) idejére szervezték, célja pedig, hogy fiatal magyar tehetségeknek kínáljon bemutatkozási lehetőséget az Egyesült Államokban.

A kiállított munkák a divatfotográfia és a fotóművészet határán mozognak. Ajkai Dávid, Albert Alianna, Barna Bálint, Bolla Vivienne, Donka Panna, Lábady István, Martin Wanda és Varga Marietta alkotásairól van szó.

A Photo Couture című kiállítást szeptember 13-ig, jövő szerdáig, lehet megtekinteni a Nanushka New York-i üzletében, ezt követően azonban több másik helyen is látható lesz majd.

Kiemelt tartalom
 Yee-haw! A cowgirl-esztétika belovagolt a popkultúrába, mi meg lasszóval vadásszuk a cowboy-csizmákat Yee-haw! A cowgirl-esztétika belovagolt a popkultúrába, mi meg lasszóval vadásszuk a cowboy-csizmákat tegnap 10:38 -kor

Az MTI közlése szerint a magyar közönség október 19 és 22. között az Art Photo Budapesten, az Art Market Budapest kísérőrendezvényén tekintheti majd meg a nyolc magyar kortárs művész képeiből álló kiállítást.