2023.9.5 10:00
Olvasási idő 0:37
Masszi-Rigó Csilla

Timothée Chalamet és Kylie Jenner először mutatkoztak együtt nyilvánosan

ARCOK KYLIE JENNER TIMOTHÉE CHALAMET

Oké, itt az idő, hogy lassan mindenki elfogadja: új sztárpár született.

Bár már hónapok óta rebesgetik, hogy egy közös divatfotózáson összemelegedett egymással Kylie Jenner és Timothée Chalamet, az eddigi jelek kevésnek bizonyultak kettejük románcának bizonyításához. Az utolsó hír kettejükről éppen Budapesthez volt köthető, amikor a Dűne színésze és a modell egy napon érkeztek a magyar fővárosba.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

IndieWire (@indiewire) által megosztott bejegyzés

Valamivel kézzelfoghatóbb bizonyítéknak ígérkezik az a rövid felvétel, amely a napokban készült Beyoncé Los Angeles-i koncertjének VIP részén. Az interneten keringő videóban Chalamet és Jenner látható, ahogy egymás társaságát élvezik, az énekesnő 42. születésnapján tartott koncerten nem mellesleg sok más A-listás hollywoodi híresség is részt vett, úgy mint Hailey és Justin Bieber, Adele, Tom Holland és Zendaya, valamint Kylie féltestvére, Kim Kardashian is. 

Jenner és Chalamet kapcsolatáról áprilisban jelentek meg az első hírek, és bár nemrég éppen egy „közeli ismerős” számolt be arról, hogy a két fiatal jegeli a kapcsolatot, az egészen biztos, hogy nem maradtak rosszban... vagy talán nem is tették lapátra egymást.