2023.8.30 11:57
Olvasási idő 0:53
Krajnyák Petra

Taylor Swift hasonmása társadalmi kísérletet végzett, az internet népe pedig egyszerre gyűlöli és imádja érte

TECH-TUDOMÁNY CALL OF DUTY TECHNOLÓGIA VIDEÓJÁTÉK

A TikTok-on berobbanó fiatal nő elég hitelesen alakította a Grammy-díjas énekesnőt.

A TikTok sztár Taylor Swift hasonmás, Ashley Leechin "társadalmi kísérletet" végzett az énekesnő bőrébe bújva. Rajongótábora 1,6 millió fősre duzzadt TikTok-on, miután nemrégiben Victor Galvan Youtuberrel sikeresen megprankelte a nyilvánosságot és az egész Swiftie közösséget.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Just Ashley (@itsjustashley13) által megosztott bejegyzés

A popdíva emblematikus outfitjét magára öltve sikerült átejtenie a Los Angeles-i rajongókat. A VicInTheGame Youtube csatornán közzétett videóban, melyet azóta töröltek a platfromról, Leechin azt mondta, beakarta mutatni milyen is lehet "Taylor Swift egy napja". Felbérelt biztonsági őrök kísérték Venice Beachen és Disneylandben, természetesen tömegével rohanták le a rajongók és a fotósok.

"Minden elismerésem az övé." - mondta Leechin, miután belekóstolt hírnévbe.


Az kísérlet apropója az énekesnő által keltett tömeghisztéria volt Jack Antonoff és Margaret Qualley esküvőjén. A közvélemény egy része szerint a prank rávilágított a nagyon is valós veszélyre, amivel a nyilvánosság egyes hírességeket fenyeget. Leechin összességében élvezte az élményt, de szerinte az időzítés "borzalmas" volt.

A kommentelők között akad, aki szerint "nem érdemli meg, az életet" vagy "be kéne perelni őt", de mentálisan stabilnak tartja magát ahhoz, hogy kezelni tudja ezeket. A két gyermekes anyuka megnyugtatott mindenkit, nem rosszindulatú gúnyolódásból adta ki magát Swift-nek, hanem hogy rámutasson a Swiftie-k birtoklási vágyára.

Ebben a rajongó táborban úgy érzem, él egyfajta birtoklási vágy Taylor iránt. Szerintem, veszélyes lehet, és ez tényleg meg is mutatkozott. Személyesen pozitív élmény volt, de aztán persze az interneten egy teljesen más bestiális hozzáállással szembesülsz.