A cikk a Notino megbízásából készült.
2023.8.28 9:20
Olvasási idő 1:34

A hosszan tartó és kíméletes szőrtelenítés lehetséges! Ismerkedj meg az epilátorok új generációjával!

ÉLETMÓD SZÉPSÉG

A szőrtelenítés örökös feladat, kihívás, sokan teherként élik meg. Nem csoda, hiszen ha nincs meg a megfelelő eszköz, akkor túlságosan rendszeressé válhat a bozonttal való küzdelem. Viszont ez a helyzet könnyedén megváltoztatható egy kezes kis masinával.

Miért nem jó a borotva?

Nem állítjuk, hogy nem jó. Azt állítjuk, hogy van jobb. A borotválkozás sokáig kizárólag a hagyományos, pengés megoldással valósulhatott meg. Sőt egykor jó, ha egyáltalán ez a verzió kézbe kerülhetett. Napjainkra azonban nem pusztán az merült fel igényként, célként, hogy a szőrtelenítés hibátlan legyen, hanem az is, hogy mindeközben a bőr se sérüljön semmilyen szinten, meg lehetőleg ne kelljen túlzottan gyakran ismételgetni a rutint.

A Philips szőrtelenítő gépei maradéktalanul hozzák a vásárlók elvárásait. Forrás Notino

A Philips pontosan ezért álmodta meg és dobta piacra a szőrtelenítő gépeit, amik a fenti elvárásokat maradéktalanul hozzák. Sőt valójában ennél jóval többet kínálnak! Egyrészt a megfelelő paraméterekkel megáldott gép kezelése pofonegyszerű, illetve teljes mértékben fájdalommentes. A gyantázásra sokan esküsznek, de tíz gyantáztató nőből kilenc végigszenvedi az egész folyamatot. Nem éri meg, mert a hatás semmivel sem tartósabb annál, mint amit az epilálás ígér. Másrészt a masina pontos, precíz munkára képes még a legérzékenyebb területeken is. Borotvával például aligha lehet navigálni ezeken a részeken, a gyanta pedig, ahogy említettük nem tartozik a kíméletes megoldások közé. A gyártó palettájában olyan eszközök sorakoznak, amik hosszú éveken át hűségesen szolgálhatnak, azaz a bekerülési költségek sokszorosan megtérülhetnek. Azért ez vitathatatlanul jól hangzik!

Még mik azok az előnyök, amik bezsebelhetőek?

Nem akarunk szőrszálhasogatóak lenni, de az tény, hogy az epilátor tartogatja a legtöbb pozitívumot a szőrtelenítés világában. A folyamat könnyed, gyors, gördülékeny és fájdalommentes. Az eredmény bársonyos, sima, hosszan tartó. A szőrszálak mindeközben nem erősödnek meg, a bőr pedig nem válik irritálttá, pirossá. Ezek az előnyök nem pusztán a szenzitív bőrűek számára bírnak óriási jelentőséggel, de nyilván az esetükben életbevágóan fontos a meglétük.

Kiemelt tartalom
Miben különbözik a toniktól, és tényleg le lehet vele mosni a sminket? Tények és tévhitek a micellás vízről Miben különbözik a toniktól, és tényleg le lehet vele mosni a sminket? Tények és tévhitek a micellás vízről 2023.11.7 16:44

Az egyenletes, selymes végeredmény hosszan tart, azaz nem kell túl sok időt áldozni a szőrtelenítési rutinra. Ez a kijelentés ráadásul abban az értelemben is igaz, hogy a berendezés közbenjárásával az epilálás pillanatos műveletté alakulhat. Vége az órákon át tartó fürdőszobában rostokolásnak!

Melyik modell a befutó?

Ezt mindenképpen célszerű az egyéni igények alapján eldönteni, ugyanis a paletta sokszínű. Mindegyik gép kitűnően teljesít, már ami a hatékonyságot illeti. Viszont jócskán akadnak egyéb funkciók is, amik akár jól is jöhetnek. Van, akinek elvárás a multifunkcionalitás. Megint másnak az a lényeg, hogy a készülék zsinórja hosszan elérjen – a fürdőszobai adottságok miatt, és vitán felül áll, hogy ez is prioritást élvező szempont. Vagyis a maradéktalan siker elérésének érdekében megéri alaposan körbejárni, hogy mik azok a tulajdonságok, amik személyesen fontosak, s ezek ismeretében kifizetődő taktika kiválasztani azt az alternatívát, ami a legtöbb pozitívummal kecsegtet.