2023.8.21 14:43
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

Travis Baker ismét bebizonyította, hogy nem csak tehetsége, önzetlensége is határtalan

KÖZÉLET TRAVIS BARKER VILÁGZENE ZENE

A kilencéves Grayson Roberts nem csak az utazás, a zene szerelmese is.

A kilencéves vak kisfiú, Grayson Roberts limonádéstandja bejárta az internetet, küldetése egy világ körüli útra elegendő összeg gyűjtése volt. Bár ténylegesen nem láthatja a világ nagy látványosságait, ez nem tántorítja el attól, hogy személyesen is meglátogassa például a Kínai Nagy Falat. A Blink-182 dobosának, Travis Barker figyelmét is felkeltette a kisfiú akciója és meglátogatta "vállalkozását".

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Charlie Rocket 🚀 Aka BIG DREAM (@charlie) által megosztott bejegyzés

Grayson Roberts múlt héten osztotta meg történetét az Instagramon, remélve, hogy elég pénzt tud összegyűjteni élete legnagyobb kalandjára, mielőtt teljesen megvakulna. Charlie "Rocket" Jabaley, egy 35 éves podcaster futott bele az otthona előtt standot állító fiúba. A podcaster, aki korábban sikeresen legyőzött egy agytumort, meghatódva a Grayson erőfeszítése láttán pártfogásába vette az üzletet. Rocket egy különleges limonádés bódét emelt Robertsnek, még a szponzoroktól is gondoskodott. 

@graysonsview @Travis Barker came to my lemonde stand and we performed together. Thank you ao much 🙌🏽🚀🍋🍋💛💛🙏🏽#lemonade#fyp#travisbarker#limitlesslemonade#bestdayever @Charlie Rocket ♬ original sound - Grayson’s View

A kisfiú Instagram videójából kiderült, nagy zenekedvelő és dobos egyben, az élet még egy meglepetést tartogatott számára. Egyszer csak megjelent Travis Baker, aki állítólag egy hatalmas adományt és egy új dobverőt is adott a fiúnak. A Blink-182 dobosát ezután megkérdezték, fellépne-e Grayson-nal, amire nagyon szívesen vállalkozott.