2023.8.17 10:19
Olvasási idő 0:37
Krajnyák Petra

Doja Cat győzelemként éli meg követőbázisa zsugorodását

Doja Cat győzelemként éli meg követőbázisa zsugorodását
Forrás Jeff Kravitz/FilmMagic
ZENE DOJA CAT RAJONGÁS TWITTER

Az énekesnő csak a pozitív oldalát látja a tömeges kikövetéseknek.

Doja Cat sosem rejtette véka alá véleményét, így simán beleállt nem csak a zeneiparba, saját rajongótáborába is. Idén többször hangoztatta, mennyire rosszul érzi magát a szakmában, néhány hónapja popalbumait "pénzhajhásznak" nevezte, rajongóit pedig szidta, amiért kittenz-nek (cicáknak) hívják magukat, annak ellenére, hogy ő maga javasolta korábban.

Az énekesnő kiakadt amiért saját rajongótábora rászállt ex-barátjára, J Cyrus-ra. A Twitch-streamert azzal vádoltak, hogy érzelmileg bántalmazta közösségét. Júliusban egy rajongó egy Szeretlek!-et szeretett volna hallani Doja Cat-től, aki erre úgy felelt:

Nem teszem, mert nem is ismerlek titeket. Senki sem kényszerített titeket. Miért beszélsz velem úgy, mintha az anyám lennél, r*banc olyan vagy, mint egy őrült.

A rajongók az unfollow gombbal válaszoltak, körülbelül 500 ezer követőjét vesztette el.

Látva, hogy ezek az emberek nem követnek engem, úgy érzem, hogy legyőztem egy nagy fenevadat, amely oly sokáig lefogott. Úgy érzem, újra kapcsolatba kerülhetek azokkal az emberekkel, akik igazán számítanak, és azért szeretnek, aki vagyok, és nem azért, aki voltam. - írta Instagram sztorijában.