2023.8.12 9:52
Olvasási idő 0:27

Fesztiválszerelem a Szigeten – (LEGJOBB RANDISZPOTOK, TANÁCSOK A SZIGETRE❤️ 🌈 ) – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD FESZTIVÁL RANDIZÁS SZERELEM SZIGET

Kiszemeltél valakit a Szigeten, de nem tudod, hogyan lenne érdemes odamenni hozzá? Hol vannak a fesztivál legjobb randiszpotjai és különben is: hogyan lehet ismerkedni a rengetegben?

A Szabadság Szigetén nincsenek szabályok: Magyarország legnagyobb és legszínesebb fesztiválján még a zárkózottabb arcok is pillanatok alatt új barátokra lelnek, ráadásul még a nyelvi korlátok ellenére is könnyű megismerkedni egy-egy szimpatikis arccal, a többiről nem is beszélve, hiszen a legszebb fesztiválszerelmek éppen egy ilyen meseszerű forgatagban tudnak kibontakozni! 

De hogyan érdemes megtenni az első lépést ebben a forgatagban? A fiúknak vagy a lányoknak van nehezebb dolguk? Mik a legjobb Sziget fesztiválos randiszpotok, és mi történik, amikor a party véget ér? A REFRESHER Magyarország arca, Barka erről kérdezett titeket. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!