2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Tech
Szöllősi Anna
2022.11.21 12:02
Olvasási idő  0:38

Eldőlt, hogy Donald Trump visszatérhet-e a Twitterre

Donald Trump Twitter-fiókjának sorsáról a közösségi oldal népe döntött.

Szöllősi Anna
2022.11.21 12:02 Olvasási idő  0:38
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Eldőlt, hogy Donald Trump visszatérhet-e a Twitterre
Forrás: Getty Images/ Eva Marie Uzcategui/Bloomberg ;

Elon Musk októberben egy 44 milliárd dolláros üzletet ütött nyélbe, és vette át a Twitter irányítását. A világ leggazdagabb embere drasztikus változásokat vezetett be, és most is meglepő lépésre szánta el magát: bejelentette, hogy visszaállítják Donald Trump fiókját. 

 

„Az emberek megszólaltak, Trump visszatér. A nép szava Isten szava“ - tweetelte Musk, utalva arra, hogy a több mint 15 millió Twitter-felhasználó 51,8%-a szavazott a tiltás feloldására. 

 

 

Donald Trump fiókját még 2021-ben függesztették fel erőszakra való felbujtás miatt, miután támogatói január 6-án megrohamozták az amerikai Capitoliumot Washingtonban. Nem sokkal az öt halálos áldozatot követelő zavargások után Donald Trump több tízmillió követővel rendelkező Facebook-, Instagram- és YouTube-fiókjait is blokkolták.

A volt amerikai elnök azóta elindította saját közösségi médiás platformját, a Truth Social-t, ami annyira bejöhetett neki, hogy a Twittert akár szabotálhatja is. Bár a fiókját már visszaállították, Trump korábban azt mondta, nem lát semmi okot a visszatérésre.

 

(Via BBC

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Getty Images/ Eva Marie Uzcategui/Bloomberg
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában tech
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra