2023.7.27 12:51
Olvasási idő 0:34
Szécsi Krisztián

A magyar politika lefóliázta, a Netflix meg berendelt még két évadot – Droppolt a Heartstopper új előzetese

FILMEK + SOROZATOK BUDAPEST PRIDE HEARTSTOPPER HOMOFÓBIA HOMOSZEXUALITÁS IRODALOM LMBTQ MAGYARORSZÁG NETFLIX POLITIKA SOROZATOK

Augusztus 3-kán lesz elérhető a Netflixen.

Készítsd a zsebkendőket, meg a folpackot, hiszen droppolt a nagysikerű Heartstopper (Heartstopper – Fülig beléd zúgtam) regény még nagyobb sikerű Netflix-sorozatának évadbeharangozója. A könyv, mely az utóbbi hetekben fullon kiverte a biztosítékot a magyar politikában újra elhozza nekünk a két tinifiú szerelmét.

A kedves kis coming-of-age dramedy a tavalyi premierje után világszerte meghódította a szíveket, és a sorozatot alig egy hónappal a debütálása után azonnal be is húzták egy második (és harmadik) évadra is. Az Alice Oseman azonos című népszerű képregénye és webcomicja alapján készült Heartstopper legújabb szériája augusztus 3-ától lesz elérhető a streamingplatformon. A nagy visszatérésben újra találkozhatunk kedvenceinkkel, szóval marad továbbra is Connor és Locke is, továbbá William Gao, Tobie Donovan, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Sebastian Croft, Rhea Norwood, Olivia Colman, Jenny Walser és Yasmin Finney. A sztori pedig egy párizsi osztálykirándulás köré rendeződik, ahol még jobban elmélyül a főszereplők románca. Mutatjuk az előzetest: