2023.7.24 16:30
Olvasási idő 3:53
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: újra fellángoló szerelmek, összeköltözések és kalandos randik várhatnak rád a héten

Heti horoszkóp: újra fellángoló szerelmek, összeköltözések és kalandos randik várhatnak rád a héten
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP SZERELEM

A heti horoszkóp-előrejelzésből most kiderítheted, mi vár rád a héten a szerelem terén!

Kos (III. 21. - IV. 19):

Ezen a héten érdemes lenne újragondolnod a szerelmi életedet. Előfordulhat, hogy azon gondolkozol, szeretnél újra kapcsolatba lépni az exeddel, hogy beszélgessetek egy jót, de az is lehet, hogy közben kiderül, többet szeretnétek egymástól. Ha jelenleg van partnered, akár szóba kerülhet a gyerekvállalás témája is, ahol kiderülhet, hogy teljesen más véleményen vagytok, a kapcsolatotok pedig válaszút elé kerülhet.

Kos híresség: Celine Dion Forrás Denise Truscello/BBMA2016/Getty Images

Bika (IV. 20. - V. 20.):

Fontos beszélgetések előtt állsz a héten, a napokban ugyanis olyan témákba merültök bele partnereddel, mint a család és az otthon. Ez azt is jelentheti, hogy végre megtörténik, amire már ezer éve vártál, vagyis felmerül az összeköltözés lehetősége is. Ha nem vagy kapcsolatban, a hét közepétől rengeteg kalandos élményben lehet részed, hiszen nem szenvedsz hiányt randipartnerekből. Szerencsére az izgalmas embereket vonzod, akik tudják, hogyan tartsák fent azt érdeklődésed, így biztosan nem fogsz unatkozni a találkozókon.

Bika híresség: Robert Pattinson Forrás Robert Pattinson/The Rover/IMDB

Ikrek (V. 21. - VI. 21.):

Nincs azzal semmi baj, ha félúton meggondolod magad a friss partnereddel kapcsolatban. A héten különösen fontos lesz számodra, hogy átgondold a fontos kérdéseket a szerelmi életedben. Továbbra is vele akarsz lenni vagy inkább az egyedüllétre vágysz? A hét közepe ideális időpont lesz, hogy ezeket a kérdéseket a partnereddel is megbeszéld, ahogy az is fontos, hogy pontot tegyetek a nézeteltérések végére, amelyekkel nem sikerült dűlőre jutnotok az elmúlt időszakban. Ha egyedül vagy, érdemes lenne átgondolnod, hogy egy párkapcsolat hogyan férne bele az életedbe úgy, hogy minden másra is elegendő időd jusson. 

Ikrek híresség: Iggy Azalea Forrás Mark Davis/DCNYRE2015/Getty Images

Rák (VI. 22. - VII. 22.):

Ha nem érzed magad eléggé értékelve a jelenlegi kapcsolatodban, itt az ideje, hogy változtass ezen. Elengedhetetlen lesz a héten, hogy beszélj partnereddel az aggodalmaidról és a problémáidról. Lehet, hogy neki is arra van szüksége, hogy elmondd neki, hogy pontosan mire vágysz egy kapcsolatban, így sokkal jobban megért majd. Attól függetlenül, hogy van valakid jelenleg, ez egy tökéletes hét arra, hogy saját magaddal foglalkozz kicsit és átgondold, hogyan tudnád jobban értékelni saját magad.

Rák híresség: Cyndi Lauper Forrás Christopher Polk/2018 Getty Images

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.):

Szerencsére a közeljövőben nem lesz problémád azzal, hogy kifejezd érzéseidet szerelmi témákban, főleg, ha eddig ezeken stresszeltél. A hét a bolygóállásoknak köszönhetően egy szuper alkalom, hogy kibogozd a gondolataidat a szerelmi életeddel kapcsolatban, és így sokkal könnyebben tudod majd megosztani a félelmeidet és aggályaidat, akár egy baráttal, pszichológussal vagy a partnereddel. Még az is lehet, hogy egy olyan felszabadító beszélgetésben lesz részed, ami nagyot könnyít a lelkeden. 

Oroszlán híresség: Meghan Markle Forrás Chris Jackson/2018 Getty Images

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.):

Sajnos lehet, hogy nehéz hétre számíthatsz, ahol már két embert is tömegnek érzékelsz majd magad körül. A napokban fontos felfedezésre jutsz a szerelmi életeddel kapcsolatban, ami felér egy megvilágosodással, és amit lehet, hogy a környezeted nem értékel annyira. Ne hagyd, hogy bárki is eltántorítson a tervedtől, csak bízz a megérzéseidben, hiszen a környezeted tanácsa most lehet, hogy inkább zajként hat a fejedben. Bízz magadban és abban, hogy te tudod egyedül, hogy mi a legjobb számodra. 

Száz híresség: Bill Murray Forrás Neilson Barnard/Getty Images

Mérleg (IX. 23. - X. 22.):

A legokosabb dolog, amit a héten tehetsz nem más, minthogy kibeszéled magadból a szerelmi életed egy barátnak. Mondd el neki őszintén, hogy milyen aggályaid vannak és hogy érzed magad a jelenlegi helyzetedben. Most szükséged lehet egy jó hallgatóságra, valamint egy jó tanácsra, ami segít kimozdítani ebből a helyzetből. Próbálj olyasvalakivel beszélni ezekről a problémákról, aki nem megmondja, hogy mit kellene tenned, hanem elég érzékeny ahhoz, hogy hozzásegítsen a megoldáshoz.

Mérleg híresség: Fran Drescher Forrás CBS Photo Archive/CBS via Getty Images

Skorpió (X. 23. - XI. 21.):

A partnerednek talán kételyei vannak a karrieredben meghozott döntéseiddel kapcsolatban. Lehetséges, hogy eléd tár egy olyan lehetőséget és perspektívát, amelyre eddig még nem gondoltál. Érdemes még akkor is nyitottan fogadni a véleményét, ha ő teljesen más területen mozog. Ha sikerül közös nevezőre jutnotok, könnyen lehet, hogy egy új világ nyílik meg ellőtted, tele eddig kiaknázatlan lehetőségekkel. Fontos szerepe van most a partnerednek az életedben, hiszen remekül kiegészítitek egymást és jó irányba terelitek a közös életeteket. 

Skorpió híresség: Anne Hathaway Forrás STEFANIE LOOS/AFP via Getty Images

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A szerelmbe vetett hited kicsit megfakult az elmúlt időszakban, a héten azonban lehetőséged lesz újra rózsaszínben látnod a világot. A bolygók állása alapján könnyen lehet, hogy újraértelmezed a szerelemről alkotott képet, aminek segítségével akár könnyebben tudsz dönteni a saját szerelmi életeddel kapcsolatban. Rengetegen szeretnének veled lenni, de eddig nem tudtad eldönteni, hogy szeretnéd-e feladni függetlenséged egy párkapcsolatért. A napokban erre a kérdésre akár még a választ is megtudhatod. 

Nyilas híresség: Hailey Bieber Forrás Mike Coppola/Getty Images

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Hiába vagy ezer éve kapcsolatban, néha nem árt, hogyha átdumáljátok a közös célokat és, hogy kinek min kell javítania ennek érdekében. A napokban végre megegyeztek egy olyan pénzügyi vitában, amin már egy ideje nem tudtok túljutni. Ha szingli vagy, a héten összefuthatsz egy rég nem látott szerelmeddel, akivel az is felmerülhet, hogy újra találkozgatni kezdtek. Fontold meg jól ezt a döntést, most nem lenne érdemes az árral sodródnod. Ne felejtsd el, hogy a töltött káposzta sosem igazi felmelegítve, és okkal szakítottatok. 

Bak híresség: Sienna Miller Forrás Rich Polk/Getty Images for IMDb

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Ne ijedj meg attól, hogy változás indult meg a szerelmi életedben. Örülj a pozitív fejlődésnek, és adj esélyt magadnak, hogy tartós kapcsolatot alakíthass ki. Ha korábban elutasítottál valakit, lehet, hogy most meggondolod magad az illetővel kapcsolatban. Legyél nyitott az ismerkedésre, még akkor is, ha az a személy elsőre nem tűnik a zsánerednek. Több mint valószínű, hogy a végén pozitívan csalódsz majd. Ha párkapcsolatban élsz, ezen a héten most az is pozitív irányba változik, és a partnered sokkal jobban ragaszkodik hozzád, mint korábban. 

Vízöntő híresség: Isla Fisher Forrás Andrew Toth/Getty Images for The Hollywood R

Halak (II. 19. - III. 20.)

Mostanában határozott vagy, ha párakapcsolati kérdésekről van szó, így ezen a héten sem fogsz elbizonytalanodni. A párkapcsolatod most jobb, mint valaha, mintha újra leszállt volna rátok a rózsaszín köd. Nincs különösebb konfliktus köztetek, ez nem is változik a közeljövőben. Arra figyelj, hogyha valamivel kapcsolatban nem egyezik a véleményetek, akkor legyetek nyitottak arra, hogy meghallgassátok egymás gondolatait. 

Szingli vagy? Készülj fel, hogy újra találkozol egy korábbi munkatársaddal, akivel akár most komolyra is fordulhatnak a dolgok. 

Halak híresség: Justin Bieber Forrás Instagram / Justin Bieber
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!