A cikk a Playersroom megbízásából készült.
2023.7.26 11:04
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

Az adidas új kollekcióját viselve élsportolónak érzed majd magad – De ettől még hordhatod az utcán is

Az adidas új kollekcióját viselve élsportolónak érzed majd magad – De ettől még hordhatod az utcán is
Forrás adidas
DIVAT ADIDAS

A Z.N.E. jó példa arra, hogy egy melegítőszettből simán utcai viselet lehet. Azt nem ígérjük, hogy olyan jól fogsz kinézni benne, mint a kosaras Anthony Edwards, de garantáltan világ királyának érzed majd magad benne.

Újjászületett az adidas Z.N.E. kollekciója, amelyet eredetileg sportolók számára terveztek, de most átalakulni látszik utcai viseletté. A komplett kollekciót egyébként a női focivébé ihlette, és olyan arcok mutatták be, mint Jenna Ortega, a Squid Game-ből ismert színész-modell Hoyeon Jung, illetve Anthony Edwards, a Minnesota Timberwolves sztár kosarasa. Utóbbi ikonon láthatjuk azt a középkék férfiszettet, amelyet a Playersroom most elhozott Magyarországra.

A Z.N.E.-cuccok Aeroready technológiával vannak a felszerelve – ennek lényege, hogy jól vezeti át az izzadságot a testről az anyag felületére. A full zip pulóver, illetve a melegítőnadrág egyaránt megtartja az adidas Sportswear kényelmes filozófiáját, ugyanakkor olyan apró részletek teszik stílusossá, mint a hoodie bordázott szegélye, illetve a nadrág bokánál való szűkítése.

Így hordja a sötét türkiz Z.N.E.-szettet Anthony Edwards kosaras, méghozzá egy hozzáillő X_PLRBOOST futócipővel Forrás adidas
Így áll a Z.N.E. a kosarasnak, aki nem csak sportolóként, de színészként is bizonyított már, például a Mindent egy lapra című Adam Sandler-filmben Forrás adidas

Az új Z.N.E.-kollekció darabjai részben újrahasznosított anyagból, illetve Better Cottonból készültek.

ADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E.ADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E.ADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E.ADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E.
Galéria megtekintése
(7)

Talán sokaknak nem újdonság, de azok a ruhadarabok, amikben az olimpiákon és kézilabdameccsek előtt látjuk felvonulni a sportolókat, ma már a casual ruházat részei. Lehet, hogy még vannak szórakozóhelyek, ahova nem engednek be melegítőnadrágban, de egy utcai szettbe simán elfér, nemcsak a hoodie, hanem a nadrág is. 

ADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E. PR PTADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E. PR PTADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E. PR PTADIDAS SPORTSWEAR M Z.N.E. PR PT
Galéria megtekintése
(7)

Az adidas kék férfiszettje elérhető a Playersroom weboldalán. Itt találjátok meg a pulcsit, itt a nadrágot, itt pedig a cipőt.