2023.7.25 9:00
Olvasási idő 1:31
Maier Péter

PREMIER: „A barátod és még apád is nekem irkál“ – Rommáoltások történnek Mihályfi Luca és Ekhoe új közös számában

PREMIER: „A barátod és még apád is nekem irkál“ – Rommáoltások történnek Mihályfi Luca és Ekhoe új közös számában
Forrás Gold Record
ZENE MAGYAR ZENE PREMIER

Nálunk debütál a két fiatal tehetség slágergyanús dala, és a hozzá készült videóklip.

Új dallal és klippel jelentkezik Mihályfi Luca, a tavalyi X-Faktor harmadik helyezettje, aki a műsor óra konzisztensen építi szólókarrierjét. A legújabb, Villám című számban az elmúlt hónapok egyik legsikeresebb fiatal rappertehetsége, Ekhoe is közreműködik. A potenciális slágerhez autós-démonos-badass videóklip is készült, amely itt nálunk, a REFRESHER Magyarország oldalán látható először.

A két hónappal ezelőtt megjelent Revolverhez hasonlóan ezt a dalt is Závodi Marcival készítette az énekesnő. Így mesélt a közös munkáról:

Elmentem a stúdióba Závodi Marcihoz, akire szinte bátyámként tekintek, és beszélgettünk arról, milyen vibe-okat szeretnék a következő megjelenéshez. Mindig akartam egy nagyon női, pimasz dalt, és a Revolver mély hangvétele után valami bulisabbat. Ez volt a kiindulópont.

– meséli a 19 éves tehetség, aki mindenképp szeretett volna egy közreműködőt a számra, miután megszületett a beat, kialakult a vibe, és jött a dalszöveg.

Mihályfi Luca és Ekhoe Forrás Gold Record

Amikor elkezdtük írni a dalt, már eszembe jutott, milyen jó lenne Ekhoe-val dolgozni rajta. Még Manuel Idegen-turnéján ismerkedtünk meg és rögtön összebarátkoztunk, ezért amikor felvettük az én részemet, elküldtem neki. Nem sokkal később érkezett a válasz, hogy nagyon tetszik neki, nyomjuk. Eljött ő is stúdióba és megszületett a Villám. Emlékszem, amikor a kocsiban először meghallgattam a kész dalt, teljesen libabőrös lettem.

Mihályfi Luca már a Revolveren is szókimondó volt, de a Villám szövegében még inkább rácsavartak a badass-potméterre olyan sorokkal, mint „Fenn vagyok mindenféle babymama listán/A barátod és még apád is nekem irkál“, vagy „Nem kell, hogy hazakísérj (nem), hívok neked egy taxit/ Én egy vadmacska vagyok, nem keresek gazdit“. Ez az „R'n'B-dívás“ beszélői attitűd illeszkedik a Závodi által alkotott súlyos trap beathez, na meg persze az Ekhoe közreműködés is testhezálló. Akárcsak a videóklip, amelyet Rádli Bence készített.

Nagyon eltalálta a vibe-ot, amit szerettem volna, és ugyan hosszúra nyúlt a forgatás, de szuper élmény volt. Minden perc megérte, szerintem gyönyörű lett a végeredmény. Nagyon büszke vagyok rá és alig várom, hogy a közönség is lássa. Meg akartam mutatni egy eddig nem látott, pimasz oldalamat, ami szerintem sikerült is, és úgy gondolom, előre is vetít egy irányt, amiben mozogni szeretnék a közeljövőben

– mondta el Mihályfi Luca a videóról.

Mihályfi Luca Forrás Gold Record

Ha hasonló stílusban hallgatnivalót keresel, ajánljuk BatBoy új dalát, amely nemrég szintén nálunk premierezett:

Kiemelt tartalom
PREMIER: „Mindig grindoltam, hogy komolyan vegyenek PREMIER: „Mindig grindoltam, hogy komolyan vegyenek" – nálunk hallhatod először BatBoy új dalát 2023.6.29 10:20
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!