2023.7.18 11:10
Olvasási idő 0:28
Masszi-Rigó Csilla

Páncélnak is jó Kim Kardashian bodyja – Egy többször meglőtt nőt mentett meg a SKIMS fehérneműje

DIVAT KIM KARDASHIAN SKIMS

Életet mentett Kim Kardashian fehérneműje, legalábbis erről számolt be egy nő TikTokon, akit januárban négyszer lőttek meg az amerikai Kansas városában.

Kim Kardashiannak köszönheti életét egy amerikai nő – olvasható a Hypebeast cikkében. Egy mostanra rendkívül virálissá vált TikTok-videóban Angelina Wiley mesél arról, hogy idén szilveszterkor négy lövés érte őt Kansas városában, életét pedig csak és kizárólag annak köszönheti, hogy ruhája alatt egy SKIMS alakformáló bodyt viselt. 

@honeygxd no but fr, thanks kim 😭😭🫶🏼 #fyp#foryou#gunviolence#kimkardashian#kim#skims#skimsbodysuit#gunviolenceawareness♬ dream - 💗

Wiley a ruhát videójában csak testpáncélnak nevezi, elmondása alapján ugyanis a dressz annyira szűkre volt szabva, hogy már-már érszorítóként funkcionált, így mentette meg őt a ruha attól, hogy a lövések következtében a helyszínen vérezzen el. 

A SKIMS body azóta a helyi rendőrség tulajdonában van, mint bizonyíték, a fiatal nő történetét azonban maga Kim Kardashian is megosztotta egyik Instagram-storyjában.