2023.7.20 16:39
Olvasási idő 0:28
Szécsi Krisztián Mira Marjanovic

EFOTT 2023: „Értünk van az oktatási rendszer, ránk kell hallgatni“ 🎉📚 (A DIPLOMA ÉRTÉKÉRŐL ÉS A MAGYAR OKTATÁSRÓL) – A Te Hangod

VIDEÓ EFOTT FELSŐOKTATÁS FESZTIVÁL MAGYARORSZÁG NYÁR OKTATÁS TOVÁBBTANULÁS

Az ország egyik legnagyobb egyetemi fesztiválján, az EFOTT-on jártunk, ahol az egyik legaktuálisabb közéleti kérdésről beszélgettünk veletek: mi is a helyzet a magyar oktatási rendszerrel?

Bár az EFOTT már önmagában is megállja a helyét mint fogalom, talán még páran emlékeznek, hogy a fesztivál az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának rövidítése. Magyarán: minden csak az egyetemistákról szól vizsgák és ZH-k nélkül. Az évek teltek, a programsorozat pedig olyan méreteket öltött, hogy az már nemcsak a lázadó diáksereg, hanem az átlag civilemberek figyelmét is megragadta, s így vált az EFOTT mindenki fesztiválja.

Kiemelt tartalom
REFRESHER-TESZT: Orvosis, villamosmérnök, esetleg szabadbölcsész? – A személyiséged elárulja, milyen szakon a helyed REFRESHER-TESZT: Orvosis, villamosmérnök, esetleg szabadbölcsész? – A személyiséged elárulja, milyen szakon a helyed 2023.7.12 14:18

A rendkívüli nyitottság és sokszínűség ellenére most mi mégis az egyetemistákat kérdeztük hazánk legaktuálisabb kérdéséről, mely többek között őket is érinti: mi újság a magyar oktatással?

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, Instagramon, YouTube-on és a Facebookon is!