2023.7.11 12:14
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Demi Lovato régi dallal tér vissza, mindezt a Guns N' Roses legendás gitárosával teszi

ZENE DEMI LOVATO GUNS N' ROSES SLASH ZENE

Demi-fanok és Slash-rajongók készüljetek, július 14-én droppolják a Sorry Not Sorry-t!

Emlékeztek még Demi Lovato Sorry Not Sorry című számára? Ha nem, akkor adunk egy kis emlékeztetőt még azelőtt, hogy pénteken újabb bombát dobna le az énekes rajongóinak, július 14-én jön ki ugyanis az ikonikus dal újragondolt változata. 

A 30 éves szupersztár Instagram storyban jelentette be, hogy újra kiadja a dalt, amelyben nem más működik majd közre, mint a Guns N' Roses szólógitárosa, Slash! A Sorry Not Sorry a páros együttállásának köszönhetően teljesen új hangzásvilággal jelenik majd meg, nekünk pedig már csak hármat kell aludnunk ahhoz, hogy meghalljuk azt a csodát, amit eddig elképzelni sem tudtunk. 

A Sorry Not Sorry eredeti, 2017-es megjelenésekor a Billboard Hot 100 slágerlistán a 6. helyet érte el, a szám összesen 36 hetet töltött a listán.

A dal korábbi slágereinek rockosított verzióit követi, ugyanis Demi még márciusban jelentette meg a 2013-as Heart Attack című slágerének egy felerősített, gitárközpontú változatát, majd májusban kijött a Cool for the Summer rockos verziója. Az énekes azt nyilatkozta, többek között azért is adja ki újragondolt változatban régi dalait, hogy azok jobban passzoljanak a tavaly megjelent Holy Fvck hangzásvilágához.