2023.7.10 18:35
Olvasási idő 1:18

Megtörte a csendet Madonna, először üzent rajongóinak súlyos összeomlása után

ARCOK MADONNA

Madonna hétfőn este közétett Instagram-bejegyzése szerint már jobban van: "A gyógyulás útján vagyok, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért" - üzente rajongóinak a 64 éves popkirálynő.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, hogy súlyos bakteriális fertőzés miatt néhány napig intenzív osztályon kezelték Madonnát. A hírt menedzsere is megerősítette, és bejelentette, hogy a 64 éves popsztár Celebration turnéját is elhalasztják.

 
Az énekesnőre New York-i otthonában találtak rá öntudatlan állapotban, ahonnan kórházba szállították, a beszámolók szerint pedig napokig nem lehetett tudni, magához tér-e. Az egyik családtag szerint az énekest egy teljes napon át kellett intubálni.

Betegségével kapcsolatban később újabb részletek láttak napvilágot, mely szerint még az otthonában szükségessé vált a naloxon hatóanyagú, Narcan injekció beadása Madonnánál: a gyógyszert narkotikum-túladagolásra is használják, emellett segíthet a szeptikus sokkot átélő betegeken – valószínűleg Madonnánál az utóbbi állapot állt fenn.

Madonna kórházba kerülését követően, az elmúlt hetekben a social mediáról is eltűnt, hétfő este viszont egy Instagram-posztban adott hírt magáról, melyben megköszönte rajongóinak a "pozitív energiát, az imákat és a gyógyulás és bátorítás szavait".

"Éreztem a szeretetetek. A gyógyulás útján vagyok, és hihetetlenül hálás vagyok az életemben lévő összes áldásért" - írta. "Az első gondolatom, amikor felébredtem a kórházban, a gyerekeim voltak. A második gondolatom az volt, hogy nem akarok csalódást okozni senkinek, aki jegyet vett a turnémra. Nem akartam cserbenhagyni azokat az embereket sem, akik az elmúlt hónapokban fáradhatatlanul dolgoztak velem a műsorom létrehozásán. Utálok csalódást okozni bárkinek is.

"Most az egészségemre és az erősödésemre koncentrálok, és biztosíthatlak benneteket, hogy amint lehet, visszatérek hozzátok! A jelenlegi terv az, hogy a turné észak-amerikai szakaszát átütemezzük, és októberben kezdjük Európában. Nem is lehetnék hálásabb a gondoskodásotokért és támogatásotokért. Szeretettel, M" - zárta sorait Madonna.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

Valószínűleg az sem véletlen, hogy Madonna épp most írt állapotáról: a minap érkeztek meg róla az első fotók, amiket Lauren Conlin podcaster tett közzé a TikTok-oldalán. A képek szerint az énekesnő New Yorkban, az Upper East Side-on sétált egy barátnőjével.


 

A Page Six információi szerint Madonna jókedvűnek tűnt, és nem okozott neki gondot a séta, bár nem volt sietős az útja.