2023.7.6 17:11
Olvasási idő 0:32
Kovács M. Dávid

Ez lehet az új budapesti randiprogram: idén már SUP-ozni is lehet a Városligeti-tavon

UTAZÁS BUDAPEST PROGRAMAJÁNLÓ VÁROSLIGET

2023 júliusától már nem csak csónakázni és vízibiciklizni tudtok a városligeti csónakázótavon.

„Remek hírünk van, hiszen idén a csónakok és vízibiciklik mellett SUP deszkákat is bérelhettek a Városligeti-tónál“ – jelentette be nemrég Facebook-oldalán a városligeti műjégpálya és csónakázótó fenntartója.

A szolgáltatás honlapján közzétett információk szerint idén egy vízibicikliért 4000 forintot, egy csónakért 3000 forintot, míg egy SUP-ért 2000 forintot kell fizetnünk félóránként. A 60 ezer négyzetméteres tavon ebben az évben 32 vízibicikli, 10 csónak és 10 SUP várja a kikapcsolódni vágyókat, minden egyes nap 10 és 21 óra között.

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó Facebook-oldal egyik kommentjéből már az is kiderült, hogy saját deszkával – sajnos – nem lehet a Városligeti-tó vizére szállni, így a SUP-os kisföldalattizás gondolatát egyelőre érdemes inkább jegelni. A SUP-jógával kapcsolatban későbbre ígértek konkrétumokat.

A júliusi (szerdai) szezonnyitás egyébként meglehetősen késeinek számít, a We Love Budapest információi szerint idén rendezvények miatt csúszott több hetet az idei csónakázószezon.