2023.7.6 9:59
Olvasási idő 0:41
Kovács M. Dávid

Hivatalosan is véget ér a Sex Education, befutott az utolsó évad előzetese

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES SEX EDUCATION SOROZATOK

A Netflix egy vadiúj előzetessel harangozta be, mikor érkezik a Sex Education negyedik és egyben utolsó évada.

„Nálam minden a szex körül forog. Folyton. Mindennap“ – mondja az Otis Milburnt alakító Asa Butterfield a Sex Education (magyarul: Szexoktatás) soron következő évadának előzetesében.

Sex Education (Szexoktatás) Forrás Thomas Wood / Netflix

A videó végén közzétett infóból kiderül: a sorozat negyedik és egyben utolsó évada szeptember 21-től lesz látható a Netflixen. Az első, második és harmadik évad továbbra is streamelhető a platform oldalán.

„Igen, a hír igaz: a Sex Education negyedik évada lesz az utolsó, a Moordale lakói a csúcson hagyják abba. Ez az évad is tele lesz szerelemmel, nevetéssel, könnyekkel, barátsággal, új (és régi) kapcsolatokkal“ – írják a Netflix oldalán.

Egy rajongóknak írt levelében Laurie Nunn, a sorozat alkotója, vezető írója és executive producere így nyilatkozott: „Hihetetlenül büszkék vagyunk a Sex Educationre, és hálásak vagyunk a kiváló íróinknak, színészeinknek és teljes stábunknak, akik szívük-lelkük beleadták minden egyes epizód elkészítésébe. Fáradhatatlanul dolgoztak, hogy elkészüljön az utolsó évad is, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek.“

A negyedik évad előzetesét itt tudjátok megnézni:

Laurie Nunn levelét teljes egészében itt tudod elolvasni, a szeptemberben érkező utolsó évadról pedig ezen az oldalon találsz minden fontos infót összegyűjtve.