2023.7.5 9:39
Olvasási idő 0:34
Szécsi Krisztián

Jönnek a magassarkús Crocs papucsok – Egy világhírű meleg zenész lett a márka nagykövete

DIVAT DIVAT SNEAKER

És ráadásul három új lábbelivel droppolt a ,,csúnya" pacskereiről ismert brand.

Post Malone és Diplo után most Lil Nas X lett a Crocs legújabb nagykövete, ezt pedig egy elég menő kampány keretein belül jelentették be.

Az utóbbi évek egyik legígéretesebb amerikai zenésze olybá tűnik, nem csak a zenei szférában, de a divat világában is remekel – ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a nemrég droppolt összeállítás máris instant sikernek számít.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Crocs Shoes (@crocs) által megosztott bejegyzés

„Mindig is fontos volt számomra, hogy új oldalukról közelítsem meg a dolgokat, ezért is vagyok szuper izgatott, hogy együttműködhetek a Crocs-szal legújabb kollekciójuk kapcsán. Az egész Crocs annyira beteg, és tudom, ezért is imádják annyian“ – nyilatkozta Lil Nas X.

A Height-ra keresztelt kollekció három variációt lábbelivel, a rózsaszín, fekete és fehér színekben pompázó, magassarkú, platformos Siren Cloggal, a cseresznyeszínű és fémhatású Siren Chain Cloggal és a szivárvány-ombre Mega Crush Color Dip Cloggal jelentkezik. 

A Siren Clog könnyen a fesztiválozók kedvence lehet.A Siren Clog könnyen a fesztiválozók kedvence lehet.A Siren Clog könnyen a fesztiválozók kedvence lehet.A Siren Chain Clog egy punkosabb eleme a kollekciónak.
Galéria megtekintése
(4)

A Crocs Height kollekció már online is elérhető a márka honlapján.