2023.7.2 18:43
Olvasási idő 0:36
László Panna Mira Marjanovic

Hogy bírjátok telefon nélkül? (ÉLET A NETEN ÉS A TÉRERŐN TÚL A KOLORÁDÓN📵) - A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD FESZTIVÁL KOLORÁDÓ VIDEÓ

Biztos ti is ezerszer hallottátok már, hogy a Z generációsoknak állandóan a kezükben van a telefon, és egy percig sem bírják nélküle. De mi történik, ha elmennek egy fesztiválra, ahol egyáltalán nincs térerő?

A Kolorádó Fesztivál többek között arról híres, hogy a helyszínen, ahol minden évben megrendezik, szinte egyáltalán nincs térerő és nem működik a mobilinternet sem.

Érdekes emberkísérlet ez, hiszen a fesztivál közönsége főleg huszonévesekből áll, akiket előszeretettel szoktak „digitális bennszülöttként“ emlegetni (egyébként hibásan, digitális bennszülöttnek az alfa generációt hívjuk, akik 2010 után születtek, a Z generáció, vagyis az 1995 után született emberek maximum digitális nomádok lehetnek, hiszen mi azért még megtapasztaltuk a telefonmentes gyerekkort), ergó a laikus, kívülálló Y, X, vagy baby boomer generáció azt gondolhatja, itt a helyszínen mindenki az ereit vágja, és éjt nappallá téve keresi azt a 0,5 négyzetmétert, ahol no signal-ról egy csíkosra vált a telefonján a térerő jelző.

De mennyire igaz ez az elmélet? Tényleg rángatózó szemű fiatalokkal találtuk szembe magunkat, vagy inkább örülnek, hogy végre kicsit kicsekkolhatnak a social média valóságából? Lesd meg a videónkat, amiből kiderül a válasz!

Hasonló tartalmakért pedig iratkozz fel a REFRESHER Magyarország YouTube csatornájára!