2023.6.30 13:21
Olvasási idő 0:38
Kovács M. Dávid

53 éves korában kétszeres anyuka lett Naomi Campbell

ARCOK GYERMEKÁLDÁS MODELL NAOMI CAMPBELL

A modell első gyermeke 2021-ben született, aki kistestvére érkezésével máris nővérré cseperedett.

„Sosincs túl késő anyává válni“ – írta Instagram-oldalán Naomi Campbell ahhoz a fényképhez, amellyel a világ tudomására hozta, hogy megszületett második gyermeke, aki történetesen egy kisfiú.

Naomi Campbell 2023 májusában, a cannes-i filmfesztiválon. Forrás Sylvain Lefevre / Getty Images

„Kis drágám, tudd, hogy mérhetetlenül nagy becsben tartunk, és szeretet vesz körül attól a pillanattól kezdve, hogy megtiszteltél minket a jelenléteddel“ – fogalmazott posztjában az 53 éves szupermodell.

Ahogy a CNN emlékeztet: Naomi Campbell első gyermeke 2021 májusában jött világra, és azóta sem tudni biztosan, hogy a kislány természetes úton, örökbefogadással vagy béranyától született – a nyilvánosság még a nevét sem ismeri.

A modell egyébként már évekkel korábban úgy fogalmazott, hogy a tudomány miatt akkor vághat bele az anyaságba, amikor csak akar, és az örökbefogadástól sem zárkózik el.

Naomi Campbell májusban a Met-gálán és a cannes-i filmfesztiválon is felvonult, ebben a hónapban pedig az első sorban ült Pharrell Williams Louis Vuitton-kollekciójának bemutatóján. Mivel ezeken az eseményeken semmilyen jel nem utalt arra, hogy a modell gyermeket várna, újra felmerült a kérdés, hogy kisfiát örökbe fogadta, esetleg béranya hozta világra.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Dr Naomi Campbell (@naomi) által megosztott bejegyzés