2023.6.29 14:18
Olvasási idő 0:43
Masszi-Rigó Csilla

Kim Kardashian visszasírja a régi Kanye Westet

ÉLETMÓD KANYE WEST KIM KARDASHIAN

Kim Kardashian is emberből van, legutóbb arról mesélt, mennyire megviselte őt az, ahogyan végignézte egykori férje, Kanye West átváltozását.

Hiába egy jól induló kapcsolat vagy házasság, ha a két ember két külön irányba változik, annak sok esetben szakítás vagy válás a vége. Nem csak az átlagemberek szenvednek ezzel az élethelyzettel, most éppen Kim Kardashian akadt ki testvérének, Chloe-nak arról, mennyire hiányzik neki az a Kanye West, akivel egykor közös volt életük. 

Kim Kardashian talán a mai napig nem dolgozta fel teljesen, mi történt férjével. Forrás Arturo Holmes/WireImage

Kim Kardashian és Kanye West tavaly márciusban váltak el 6 év házasság után, kapcsolatuk alatt négy közös gyermekük született. Kimmy a hétvégén megjelenő The Kardashians című műsorban beszél majd arról, mennyire megviselte őt férjének átalakulása, a celebritás azt mesélte könnyek között, 

Annyira más, mint az a személy, akihez hozzámentem. Őt szerettem, ő az, akire emlékszem. Bármit megtennék, hogy visszakapjam őt. 

Kardashian azt is elmondta, mennyire nehéz végig nézni, ahogy az ember, akibe egykor beleszeretett, teljesen megváltozik és eltávolodik egykori személyiségétől. Sokszor hívta fel barátait és ismerőseit azzal, hogy minden rendben lesz és legyenek türelemmel férje iránt, adjanak neki még egy esélyt, végül azonban belefáradt a folyamatos próbálkozásba. 

Kanye West januárban vette el feleségül Bianca Censorit, Kim Kardashian pedig alig egy évvel ezelőtt még Pete Davidsonnal alkotott egy párt, augusztusban szakítottak.