2023.6.26 8:57
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Elég nagy késéssel kezdte meg koncertjét Lana Del Rey a britek kedvenc fesztiválján – szokatlan indoklással kért bocsánatot

ZENE LANA DEL REY

Övé lett volna a Glastonbury egyik legfontosabb koncertje, de nem úgy sült el, ahogy a rajongók szerették volna.

Késve érkezett meg szombati Glastonbury-koncertjére Lana Del Rey, aki az egyik legfontosabb fellépő volt a nagymúltú brit fesztiválon idén. Miután megérkezett, bocsánatot kért, igaz, sajátos indoklással:

K*rvára elkéstem, úgyhogy sietnem kell ezzel a szettel, mert lekapcsolhatják az áramot. Kib*szottul sajnálom, sok idő a hajamat megcsinálni.

– mondja az énekes-dalszerző a Twitterre felkerült videóban.

Ezután belekezdett a koncertbe, de egy fesztiválon elég komoly szabályok vannak az idősávok betartása szempontjából (elsősorban a környéken élő lakók megzavarása miatt), úgyhogy 15 perc után, éjfélkor kikapcsolták a mikrofonját. Ezt követően a rajongók (és nem a szervezők) örömére a capella éneklésre invitálta a tömeget, akikkel elnyomta a Video Games-t

De a szervezőknél nem játszott a kihangosítás nélküli koncert koncepciója, úgyhogy ezt követően szépen kitessékelték.

Nem a késés volt az egyetlen botrány Lana koncertjén, az énekesnő ugyanis egy elektromos cigarettára is rádörrentett annak ellenére, hogy az idei Glastonbury-n betiltották az e-cigiket.

Lana Del Rey a 2023-as Glastonbury-n Forrás Joseph Okpako/WireImage