2022.11.16 15:16
Olvasási idő 0:40
Szécsi Krisztián

Mariah Carey piros lapot kapott: nem lehet A Karácsony Királynője

ARCOK KARÁCSONY POPKULTÚRA

Az énekesnőnek nem sikerült kisajátítania a keresztény ünnepet.

Senki nem tagadja, hogy Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című száma remek nóta, mely valóban megkönnyíti az ünnepekre való hangolódást, ám mégis mit ér egy fülbemászó dal, ha az internet népe nem emeli popkulturális szintekre azt? És ahogy nincs karácsony Kevin nélkül, ez most már ugyanúgy elmondható Mimiről is.

Ezért is hard-to-swallow pill Carey csapatának, hogy Elizabeth Chan énekesnő idén augusztusban benyújtott panaszának köszönhetően Mariah Carey nem kaphatja meg hivatalosan A Karácsony Királynője védjegyet, amelyre az énekesnő a Lotion LLC cégén keresztül adta be a kérvényt.

Chan ugyanúgy, mint mások is az interneten, azt vetette Mimi szemére, hogy csupán monetizálni és kisajátítani próbálja az ünnepet, holott „a karácsony mindenkié“. Ugyanis ha jogilag is megkapta volna a címet, ez körülbelül annyit jelentene, hogy bármi, amin A Karácsony Királynője szöveg szerepel, Mariah Carey kizárólagos tulajdonát képezné.

Ám Carey csapata nem reagált időben Chan jogi lépéseire, így pedig az énekesnő idén már fixen nem turnézhat az illusztris címmel.

Talán jövőre, Mimi, addig csak annyit mondanánk: Not yet!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Saint Hoax (@sainthoax) által megosztott bejegyzés

(via 444)