2023.6.21 8:55
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

Zendaya édeshármasban tolja – Kijött a Challengers című film trailere

FILMEK + SOROZATOK FILMEK ZENDAYA

Poliamória, meg miegymás.

Azt eddig is tudtuk, hogy Zendaya az utóbbi pár évben már Hollywood A-listás szupersztárjai közül is az egyik legfelkapottabbnak számít, de úgy tűnik, hónap nem telhet el úgy, hogy ne kapnánk egy olyan filmelőzetest, amiben a színésznő ne játszana. Nos, mama busy working – ahogy magyarul mondanánk.

A Challengers (Riválisok) egy szerelmi háromszög történetét meséli el nekünk: Zendaya, a profi teniszező Tashit alakítja, aki férjével, Arttal (Mike Faist – West Side Story) a véletlenek sorának köszönhetően találkoznak a nő egy régi szerelmével, Patrickkel (Josh O'Connor), és hát meg is történik a bonyodalom: szerelmes visszaemlékezések, gyerekkor, harc a figyelemért, mindez a tenisz elitista világába emelve.

A film rendezője, Luca Guadagnino a Variety-nek egyébként azt is elárulta, hogy Zendaya közel három hónapig edzett profi teniszedzővel, hogy minél hitelesebb legyen alakítása. A film mögötti stáb még olyan neves művészeket listáz, mint Amy Pascal, a Pókember: Nincs hazaút producere, Justin Kuritzkes, aki forgatókönyvírója volt az alkotásnak, a zenei betétekért pedig Trent Reznor és Atticus Ross felelt. A film premierje augusztus 11-én lesz.