2023.6.19 15:47
Olvasási idő 4:38
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: veszekedéseket, nagy egymásra találásokat és sorozatos randikat is tartogathat a hét

Horoszkóp-előrejelzés: veszekedéseket, nagy egymásra találásokat és sorozatos randikat is tartogathat a hét
Forrás GettyImages / Aratehortua
ÉLETMÓD HOROSZKÓP PÁRKAPCSOLAT SZERELEM

Íme a heti horoszkóp, amiből most megtudhatod, milyen izgalmakat tartogathat neked a csillagjegyed!

Kos (III. 21. - IV. 19):

Kos híresség: Lady Gaga Forrás Kevin Mazur/WireImage

Ha párkapcsolatban élsz, ezen a héten komolyabb balhékra is számíthatsz, de mindegyik veszekedés lényegében csak arról szól, hogy egyikőtök a bolhából csinál elefántot. Simán lehet, hogy mostanában derül majd ki, hogy egy nagyon fontos, számodra központi ideológiai kérdésben nem hogy nem értetek egyet, és egyenesen megdöbbentek egymás álláspontján. Ez akár ronthat a kapcsolatotok minőségén, de ha ügyes vagy és elég nyitottan kezeled a szitut ahelyett, hogy csak a saját igazad szajkózod, közelebb kerülhettek egymáshoz, mint valaha. Ha szingli vagy és több vasat tartasz a tűzben, vigyázz, nehogy egy meggondolatlan este után két szék közé ess. 

Bika (IV. 20. - V. 20.): 

Bika híresség: Cher Forrás Stephen Vaughan/Screen Gems

Lehetséges, hogy valaki szabotálni próbálja a kapcsolatodat. Annak ellenére, hogy mindketten nagyon elköteleződtetek egymás iránt, ne a pasidra/csajodra legyél mérges, hanem bízz abban, hogy úgyis téged választ. Ne veszítsd el emiatt se a fejed, se az önbizalmad. Azért járj nyitott szemmel és próbáld meg feltérképezni, kik azok, akik a hátad mögött már nem olyan kedvesek veled. Ha nyár, akkor mi más lehet a tökéletes esti program, mint egy kiülős randi? Ha épp nincsen senkid, még jobb, hiszen annyi emberrel vagy körülvéve, hogy nincs más dolgod, csak válogatni, hogy kivel akarsz kicsit összemelegedni. Most szinte bárkit megkaphatsz, akit csak kiszemelsz. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.):

Ikrek híresség: Princess Nokia Forrás Daughter of the Sea című rövidfilm

Ezen a héten a partnered a szokásosnál is jobban kifejezi majd, mennyire értékel és szeret téged. Hiába a rengeteg heves vita, totálisan odáig van érted, úgyhogy emiatt felesleges aggódnod. Bármilyen nehéz szituba kerülsz, megérti és segít majd kihozni abból a legjobbat, csak bízz benne. Nincsen olyan buli, aminek nem te vagy a lelke, így a nyár kezdetével és a csillagok jelenlegi állásának köszönhetően a napokban azt csábítasz el, akit csak akarsz, úgyhogy jól fontold meg, kivel kezdesz ki egy buliban. Akár randi, akár buli, rengeteg kaland várhat rád. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.):

Rák híresség: Ariana Grande Forrás Frazer Harrison/Getty Images for Recording Academy

Lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb időszak, hogy új párkapcsolatba kezdj, hiszen a crush-odnak most nem ez a prioritása. Könnyen előfordulhat, hogy egy hagyományos kapcsolat most nem férne bele az idejébe, ahogy valószínűleg lelkileg sem áll készen. Ha nem akarsz várni, érdemes kicsit nyitottabbnak lenned a külvilág felé és elkezdeni végre másokkal is ismerkedni. Ne várd, hogy megtaláljanak, inkább kezdeményezz te! Ha kapcsolatban vagy, mindenképp segíts a barátnődnek/pasidnak a problémái megoldásában, de ha az nem lehetséges, akkor legalább csak hallgasd meg őt. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.):

Oroszlán híresség: Madonna Forrás John Lamparski/Getty Images

A napokban inkább ne bonyolódj túl forró helyzetekbe. Ha kapcsolatban vagy, most hullámvölgybe kerülhettek, mivel mindketten más szakaszában vagytok az életeteknek. Engedd, hadd csinálja a saját dolgát a partnered, így neked is könnyebb magadra koncentrálnod. Ha átvészelitek ezt az időszakot, akár a kapcsolatotok is sokkal erősebbé válhat. Fontos lenne, hogy ne legyetek egymással indulatosak, hanem üljetek le, és beszéljétek meg a problémáitokat, de veszekedés nélkül. A másik meghallgatása és megértése olyan fontos tulajdonság egy kapcsolatban, amit neked sem árt megtanulnod. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.):

Szűz híresség: Beyoncé Forrás Homecoming: A Film by Beyoncé

Egy kapcsolatban élő Szűz számára ez egy virágzó időszak lehet. Kicsit feléled a romantika és a harmónia a kapcsolatodban. Ha eddig nem voltatok annyira közel egymáshoz, most aztán le sem tudjátok vakarni a másikat. Mindketten nagy változásokon mentetek keresztül az elmúlt időszakban, ezen a héten pedig végre meglátjátok és értékelitek egymást és azt a fejlődést, amit külön-külön sikerült elérni. Ha eddig nem volt olyan komoly kapcsolat, akkor most akár azzá is válhat. A szinglik számára jó hír: a napokban új emberrel ismerkedsz meg, a kérdés csak az, hogy mennyire vágysz egy társra.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.):

Mérleg híresség: Cardi B Forrás Neilson Barnard/Getty Images

Támogatásra számíthatsz a partneredtől, legyen szó munkáról vagy bármilyen egyéb tevékenységről, amit mostanában űzöl. Ha csak egy jó buliról van szó, még oda is szívesen elkísér, akkor is, ha az nem az ő stílusa. Ne hagyd, hogy a családod magas elvárásai vagy a barátaid negatívan befolyásolják a kapcsolatod alakulását, ha szerinted nincs igazuk. A napokban érdemes több időt szánnotok beszélgetésre, hiszen a kommunikáció a jó kapcsolat kulcsa. Teremts meg egy olyan hangulatot, amiben partnered szívesen megnyílik neked az érzéseiről.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.):

Skorpió híresség: Kris Jenner Forrás Keeping Up with the Kardashians

Előjöhet néhány olyan probléma a kapcsolatodban, amire nem voltatok felkészülve. Fontos észben tartanotok, hogy együtt minden akadályt leküzdhettek, ha megfelelően kommunikáltok egymással. Ronthat a helyzeten, ha nem töltesz elegendő időt vele, mivel úgy érezheti, nem értékeled eléggé. Persze megérti, hogy most van az önmegvalósítás, karrier ideje, de titokban rosszul eshet neki, ha háttérbe szorulva érzi magát. Érdemes lenne kicsit beleképzelned magad az ő helyzetébe, hogy megértsd az ő perspektíváját is. Szingliként nehezebben kezdeményezel, ami nem baj, hiszen minek erőltetni azt, amihez nincs kedve az embernek. Ha azonban kiszemelsz valakit magadnak, ne húzd sokáig a dolgot, mert akár balul is elsülhet.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.): 

Nyilas híresség: Miley Cyrus Forrás NBC/Vijat Mohindra

Most jött el az ideje, hogy elmerülj az izgalmas randikban, hiszen végre kinti programokat is lehet szervezni. Ez a kedvenc időszakod, élvezd ki és kapcsolódj minél több emberhez. Élvezd ki, hogy mindenkit egy perc alatt az ujjad köré csavarsz, és ha valamikor, akkor most az előnyödre válhat, hogy könnyen ismerkedsz. Ha kapcsolatban vagy, most mindenképp fontos az őszinteség. Ebben az időszakban kifejezetten elfoglalt vagy a munkád miatt, ami a kapcsolatod kárára mehet. A partnered nem feltétlen örül ennek, próbálj meg kicsit több időt szakítani rá és arra, hogy minőségi időt is töltsetek egymással.

Bak (XII. 22. - I. 19.):

Bak híresség: Timothée Chalamet Forrás Andreas Rentz/Getty Images

A kapcsolatod most nagyon jó szakaszban van, mindketten megőrültök egymástól, persze a jó értelemben. Partnered a héten különböző módokon is kimutatja, hogy mennyire szeret és azt, hogy mennyire jól érzi magát a társaságodban. Te is hasonlóan érzed magad és az a legjobb, hogy nem kell erőlködnöd, amikor az érzéseidről szeretnél vele beszélni. Remek párt alkottok együtt, de fontos, hogy elég időt töltsetek együtt, hiszen mindketten megszállottan szeretitek a munkátokat. Egy közös hobbi mellett akár még új dolgokat is felfedezhettek a másikban. Szingliként remek hét vár rád, hiszen most megismerkedhetsz valakivel, akinek a későbbiekben fontos szerepe lehet az életedben. Csak győzd kivárni!

Vízöntő (I. 20. - II. 18.):

Vízöntő híresség: Paris Hilton Forrás Kevin Mazur/Getty Images for Savage X Fenty

Kemény hét vár rád Vízöntő, mivel partnereddel mostanában egyre többet veszekedtek apróságokon. A következő napokban előfordulhat, hogy kicsit hűvösebben viselkedtek egymással, ami akár még tönkre is teheti a kapcsolatotokat. Ha nem akarod, hogy rossz irányba forduljanak a dolgok, mindenképpen adj időt magatoknak, hogy kicsit csillapodni tudjanak a kedélyek. Érdemes lenne megfontolni, hogy kicsit kevesebb időt töltötök egymással. Próbáld meg elkerülni a konfliktusokat. Szingliként most kezdődnek azok a bulik, amiken igazán jól érzed magad és ahol könnyebben ismerkedsz, mint az elmúlt időszakban. A hét utolsó napjaiban akár még egy izgalmas kalandba is keveredhetsz. 

Halak (II. 19. - III. 20.): 

Halak híresség: Justin Bieber Forrás Jeff Kravitz/FilmMagic

Szerencsés vagy, mivel partnered minden helyzetben bátorít és támogat, így nem ártana, ha te is kicsit megértőbb lennél vele szemben. Ennek ellenére a héten nem lesz túl sok időtök, amit egymással tölthettek el, úgyhogy értékeljetek minden közös percet. Szereted fontosnak érezni magad, ezért most a munkahelyed tölti ki az időd nagy részét, de ne aggódj, ez nem ront a kapcsolatod minőségén. A nap huszonnégy órájában a telefonon lógva dumáltok egymással, így semmiről sem maradtok le egymás életében. A szingli Halaknak most érdemes kicsit rákapcsolnia az ismerkedésre, mivel nagyon könnyen egy új kapcsolatban találhatja magát, ami akár még tartós is lehet.