A cikk a Mondelez megbízásából készült.
2023.6.20 16:40
Olvasási idő 0:32

#OOTD – Inspirálódj nyári szettjeidhez az Oreo színes kekszeiből!

DIVAT MONDELEZ OREO

Hosszú percekig állsz reggel a szekrény előtt azon tűnődve, mit kéne ma felvenni? Bízd magad az Oreo kekszeire, és nem lesz kérdés, kinek az outfitje a legjobb a nyáron!

A napsütéses, meleg idő beköszöntével ruhatárunk is színesebbé és izgalmasabbá válik, néha azonban kifejezetten nehéz kitalálni reggel a szekrény előtt, milyen szett lenne a legmegfelelőbb a nyári forróságban. 

Mi lenne, ha hosszú percekig tartó tanakodás helyett egy egészen váratlan megoldást hívnál segítségül? Mondjuk éppen kekszek formájában? 

@refresherhu♬ eredeti hang - REFRESHER Magyarország

A Refresher Magyarország arca, Barka ezúttal az Oreo különböző ízű és színű kekszeit vette alapul outfitjeihez, és három teljesen különböző stílusú és színvilágú szettet rakott össze alig néhány perc leforgása alatt. Mi sem pezsdíthetne fel jobban a napsütésben, mint a rózsaszínben pompázó Oreo Remix málnás-vaníliás ízű keksze, a napsugarak ihlette Oreo Golden vagy éppen az idei fesztiváltrendeket (is) megihlető Oreo Choco Brownie ízű különlegesség? 

Próbáld ki te is az Oreo kekszek mindegyik ízváltozatát, és öltözz akár te is minden nap más pezsdítő színekbe a ropogós édességek segítségével!