2023.6.12 10:24
Olvasási idő 0:55
Maier Péter

Ezen a világon csak egy ember tudja, hogyan kell bulizni: a friss BL-győztes focista

SPORT JACK GREALISH

Sosem volt titok, hogy Jack Grealish nagyot tud menni, ha ünneplésről van szó. Nem meglepő, hogy a friss Bajnokok Ligája-győzelem után is odarakta magát.

A klub történelmében először Bajnokok Ligáját nyert a Manchester City. A Pep Guardiola által irányított csapat történelmet írt azzal, hogy második angol klubként húzott be három trófeát egy idényben. Küldetés teljesítve, végre eljött az ideje a rekreációnak, amelyhez hál' Istennek ott van a City keretében a világ egyik legkompetensebb embere: Jack Grealish, akire még Aston Villa-játékosként egyszer az utcán fetrengve találtak rá hajnalban egy buli után. 

Való igaz, Grealish, az angol labdarúgás egyik legkörberajongottabb labdarúgója – feltehetően Guardiola hatására – azóta elindult a softboyosodás irányába, a pályán és azon kívül is, de miután csapatával 1-0-ra legyőzték az olasz Intert az isztambuli döntőben, megmutatta a török fővárosnak, hogyan bulizik egy igazi birminghami fiú.

Kezdve ott, hogy csapattára, Kevin De Bruyne interjúja alatt egy hangfallal a kezében táncolva vonult el a sajtó előtt:

@tntsportsmex#JackGrealish sí que sabe festejar. 🥳🔊 #TNTSportsMex#ManCity#ChampionsLeague#tiktokdeportes♬ original sound - tntsportsmex

A buli alatt természetesen egy pillanatra sem került le róla a meccsen hordott szerelése:

@jlau1980 He was trolloped getting off the plane 😅 #jackgrealish#manchestercity#uclfinal#astonvilla#fyp#fypシ#foryou#foryoupage#fypage#viral#trending#football#footballtiktok♬ original sound - Justin Lau

Még reggel 6-kor sem, amikor hóna alá kapta a szezonban (minden sorozatban) 52 gólt szerző Erling Haalandot:

@espnfc Legend 😂 #jackgrealish#grealish#mancity#haaland#championsleague#ucl#football♬ original sound - ESPN FC

Grealish-nek most azért van egy kis ideje kiheverni a másnapot, bár az angol válogatottbéli kötelességei miatt nyaralni még nem mehet el: Anglia ugyanis június 16-án játszik Eb-selejtezőt Málta ellen.