2023.6.5 8:32
Olvasási idő 1:08
Masszi-Rigó Csilla

Unboxing videóban mutatta meg halott, fagyasztóban tárolt macskáját egy influenszer

TÁRSADALOM INFLUENSZER

Nehezen tudta feldolgozni hű társa elvesztését, ezért rakta cicáját a fagyóba.

Egy társ elvesztését rendkívül nehéz feldolgozni, így van ez akkor is, ha az ember házikedvencét veszíti el. Az Ohioban élő divattervező és blogger, Soren High 16 év után idén februárban veszítette el macskáját, mivel azonban sehogy sem sikerült neki az elválás, úgy döntött, örökké emléket állít kutyatámadásban elhunyt cicájának. 

Soren a TikTokon mesélte el, hogy egy taxidermiával foglalkozó céget bízik meg a preparálással, mivel azonban a döntés meghozatala és a procedúra is hosszadalmas volt, Lokit ideiglenesen a fagyasztóban helyezte (nem) végső nyugalomra. 

@teapourn Remembering Lokicat the only way she deserved ❤️ having a pet preserved is a personal decision and one that many may never understand. When i got Lokicat as a kitten, I knew this was how i was going to deal with ber death. I knew i never wanted her to be gone, and that I wanted to always have her with me. Her death was sudden, even though she was 16. We never expected this would happen and especially by a dog we had been fostering. This situation broke us into a billion pieces. After finding a home for the dog, we had Loki preserved through @Animal Family Pet with help through donations and raising funds with memorial fabrics and pieces. Her preservation cost nearly $3k and it was worth every Penny. . . #petmemorial#petpreservation#taxidermy#petsoftiktok#freezedriedpets#fypシ#foryou#grief#loss#memorial♬ Relaxing lofi music(1014185) - Akase

Loki macska végül néhány héttel később érkezett vissza, a vlogger gazdi pedig még egy unboxing videót is posztolt az internetre, amiben elmondta, kicsit elegánsabb körítésre számított, a preparátum (és Lokicica szíve) ugyanis egy térkitöltő anyaggal teli dobozban érkezett házhoz. 

A végeredmény hála az égnek azonban a videó készítőjét végül teljesen lenyűgözte, így a cica végül a nappaliban tért végső nyugalomra.