A cikk a Xiaomi megbízásából készült.
2023.6.10 3:12
Olvasási idő 3:18

Markold fel álmaid telefonját, nyerj belépőt a Balaton legnagyobb fesztiváljára, és vidd haza a nyár legbombább fotóit!

TECH-TUDOMÁNY BALATON SOUND FESZTIVÁL MOBILTELEFON REDMI NOTE 12 TELEFON XIAOMI

„Élj sokszínűen!” – ezzel a jelmondattal dobta piacra nemrég új Redmi Note 12 sorozatát a Xiaomi. Most ráadásul Balaton Sound-belépőket nyerhetsz, ha a széria okostelefonjai közül választasz magadnak hű társat a mindennapokhoz.

Idén tavasszal végre Európában – így Magyarországon – is piacra dobták a Xiaomi jó ideje várt Redmi Note 12 szériáját. Az új termékcsalád az előző széria, a Redmi Note 11 sikerére épít, ezért az azt követő Redmi Note 12 sorozat is olyan új funkciókkal és fejlesztésekkel érkezett, amelyeket nem csak a márka már meglévő szimpatizánsai értékelhetnek nagyra, hanem újabb felhasználókkal is gyarapíthatja a rajongótábort. Ezek a fejlesztések egyaránt érintik a kamerarendszert, az üzemidőt, a töltési sebességet, illetve a designt, ami még a korábbinál is felhasználóbarátabb lett – vagyis az ár-érték arány ezúttal is kiemelkedően jónak számít.

Redmi Note 12 Pro 5G Forrás Xiaomi

A népszerű termékcsaládból a magyar piacra öt készülék érkezett: a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, a Redmi Note 12 és a Redmi Note 12S – melyek a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül érhetők el.

A termékcsalád – a tőle már megszokott módon – a csúcskategóriára jellemző funkciókat vezeti be a felső-közép kategóriába. Vagyis ha elérhető áron keresel hű társat a mindennapokhoz, akkor mindenképp érdemes körbenézned a Redmi Note 12 telefonjai között.

Élj sokszínűen, és élvezd a kivételes felhasználói élményt!

A sorozat csúcskészüléke, a Redmi Note 12 Pro+5G hármas kamerarendszerrel rendelkezik. A készülék 200MP-es szenzort kapott, a főkamerát ráadásul optikai képstabilizátorral (OIS) is ellátták. A kamerarendszer tagja még egy ultraszéles látószögű és egy makró kamera, vagyis nem túlzás azt állítani, hogy a készülék új szintre emeli a mobilos fotózás élményét a felső középkategóriában. A Redmi Note 12 Pro+ 5G 5000mAh kapacitású akkumulátora az okos 120W HyperCharge funkcióval 19 perc alatt tölthető 100%-ra. Ráadásul a töltő a készülékkel együtt a doboz részeként érkezik.

Kiemelt tartalom
A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus A 2024-es Coachella ruhákban: jetik, cserkészek, punkok és Jézus 2024.4.23 18:21

A sorozat minden tagja többet nyújt, mint amit az adott árkategóriában elvárnánk. A sorozat sztárja, a Redmi Note 12 Pro 5G is remek fotózási élményt kínál, amelyet a hatalmas, nagyteljesítményű IMX766 érzékelő és az OIS tesz lehetővé. Ehhez a kamerarendszerhez is jár az ultraszéles látószögű és a makró kamera, amelyek rossz fényviszonyok között is látványos fotókkal örvendeztetik meg a készülékek tulajdonosait. A felhasználói élményt több, mesterséges intelligenciára alapuló szoftveralgoritmus, illetve gyors képfeldolgozás fokozza.

Redmi Note 12 Pro 5G Forrás Xiaomi

Ezeket a stabil, mesterséges intelligenciával is megtámogatott hármas kamerákat a nagyszerű éjjeli mód, valamint sok-sok egyéb izgalmas funkció és filter teszi még élvezetesebbé. Mindkét telefonra igaz, hogy olyan kameraképességeket tesznek hozzáférhetővé a könnyebben megfizethető árkategóriában, amelyek korábban csak a prémium szegmensben voltak elérhetők.

A gyártó szerint a Redmi Note 12 Pro 5G egyenesen le fogja nyűgözni a felhasználóit a nagy megvilágítású, élénk színeket produkáló, Dolby Vision® és Dolby Atmos® támogatással rendelkező, 120 Hz-es Flow AMOLED kijelzővel. A készülék kerete a rugalmas P-OLED panel használatának köszönhetően kifejezetten vékony, így a telefon kimagasló minőségű, lenyűgöző vizuális élményt kínál.

A készülékhez tartozékként jár egy 67 wattos gyorstöltő. Az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh, amely hosszú, bőven egy napon túli üzemidőt biztosít még intenzív használat mellett is – tehát nem nagyon fognak cserbenhagyni a pörgős mindennapokban és a legnagyobb bulikban sem. A folyamatos és megbízható 5G teljesítményről a MediaTek Dimensity 1080 nagyteljesítményű chipkészlet gondoskodik. 

Még kedvezőbb árakon is biztosított a magas minőség

A Redmi Note 12 5G és a Redmi Note 12 ugyancsak kimagasló teljesítményt és továbbfejlesztett felhasználói élményt biztosít – az előbbi ráadásul kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik megfizethető áron szeretnék élvezni az 5G nyújtotta előnyöket. Az ellőtt képeket a 120 Hz-es AMOLED kijelzőn nézegetve ezeknél a készülékeknél is lenyűgöző képminőséget és színhűséget kapunk.

Kiemelt tartalom
Ütemek, amiket nem ismersz, hangszerek, amikről még nem is hallottál – világsztárok érkeznek a Budapest Ritmo fesztiválra Ütemek, amiket nem ismersz, hangszerek, amikről még nem is hallottál – világsztárok érkeznek a Budapest Ritmo fesztiválra 2024.3.19 14:49

A teljesítményért a Redmi Note 12 5G esetében a legújabb, negyedik generációs Snapdragon (Snapdragon 4 Gen 1), a Redmi Note 12-ben pedig a Snapdragon 685 Mobile Platform felel, vagyis mindkét készülék szélsebesen és akadozásmentesen működik, és a hatékony energiafelhasználásnak köszönhetően egyszerre több feladat futtatásával is könnyen megbirkózik.

A Redmi Note 12 5G és a Redmi Note 12 egyaránt 33 W-os gyorstöltést és hosszú üzemidőt biztosító, 5000 mAh-es akkumulátort kapott, ami azt jelenti, hogy a felhasználó gond nélkül futtathatja az applikációit és fotózhat akár egy egész napon át.

Avasd fel az új telefonod a Balaton Soundon, Zamárdiban!

A Redmi Note 12 széria bármelyik tagját is választod (legyen az a Redmi Note 12 Pro+ 5G, a Redmi Note 12 Pro 5G, a Redmi Note 12 5G, a Redmi Note 12 vagy a Redmi Note 12S), most akár az idei nyár legnagyobb vízparti bulijára, a nemzetközi fellépőkben jócskán dúskáló Balaton Soundra is eljuthatsz az új készülékeddel – így némi szerencsével fesztiválos környezetben, életre szóló emlékeket gyűjtve is felavathatod a telefonod.

Hogy mit kell ehhez tenned? Vásárolj Redmi Note 12 szériás készüléket június 5. és 25. között a promócióban résztvevő partnerek bármelyikénél, azaz a MediaMarktnál, a Euronicsnál, az Alza.hu-nál, a Telekomnál, a Yettelnél, a Vodafone-nál, a Xiaomi Store Arénában vagy a Xiaomishop.hu és az Mi-Home.hu oldalakon, majd regisztráld az új okostelefonodat a kapcsolati adataiddal és a vásárlást igazoló számlával a Xiaomiofficial.hu oldalon.

Kiemelt tartalom
Kihagyhatatlan Black Friday-kedvezmények várnak Xiaomi okostelefonokra és okoseszközökre Kihagyhatatlan Black Friday-kedvezmények várnak Xiaomi okostelefonokra és okoseszközökre 2023.11.14 13:32

Az érvényes regisztrációval esélyessé válsz arra, hogy belépőjegyeket nyerj a Balaton Sound fesztiválra: június 13. és június 26. között minden egyes nap – tehát két héten keresztül – páros napijegyeket sorsolnak ki a promócióban résztvevők között, de akár a fődíjat is behúzhatod, ami két főnek biztosít négy napos VIP-belépést a Soundra.

A promóció részleteiről a Xiaomiofficial.hu oldalon olvashatsz részletesebben.